Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Bright Computing wint Rising Star Award

  • Door
  • Jeroen Mulder
  • geplaatst op
  • 14 oktober 2013 12:05 uur

Deloitte Technology Fast50Cloudleverancier en clusterspecialist Bright Computing is officieel de snelst groeiende startup in Nederland en België. Eind vorige week werd de Deloitte Fast50 bekendgemaakt en de Rising Star Award voor de snelst groeiende technologiebedrijven. Bright Computing liet ondermeer Greenclouds achter zich.

Het bedrijf is gespecialiseerd in cluster management voor Linux-systemen, waarmee het installeren en beheren van dit type clusters een stuk eenvoudiger is. Het bedrijf is bovendien actief in high performance clusters, datacenters en diverse cloudoplossingen.

Bright Computing liet daarmee Greenclouds achter zich dat ook genomineerd was. Greenclouds positioneert zichzelf als alternatief voor traditionele IaaS-aanbieders. En vanzelfsprekend slaat het Green in de naam terug op de groene doelstellingen van de onderneming.

Bij de Fast50 eindige witte raaf I3D uiteindelijk op de dertigste plaats, met bijna 800 procent groei over het afgelopen jaar. Het bedrijf van Stijn Koster behoort al jaren bij de bedrijven die hoge ogen gooit in de Fast50. Die werd dit jaar gewonnen door het Eindhovense Adyen. Adyen verzorgt online betalingen vanuit de cloud.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.