Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Seminar: IPv6 Summit (gratis!) – 15 november

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 11 november 2006 09:01 uur

IPv6 komt er aan. Maar wat is nu precies IPv6? Wat is het verschil tussen IPv4 (de huidige versie) en IPv6? Waarom en wanneer ‘moet’ men overstappen naar IPv6 en hoe gaat dat overstappen in zijn werk? Deze vragen gaan worden beantwoord tijdens de IPv6 Summit die de Nederlandse Task Force IPv6 organiseert i.s.m. het Ministerie van Economische Zaken op woensdag 15 november.

Het seminar bestaat uit twee delen, een ochtend deel, van 10:00-12:00 uur vanuit een technisch perspectief en een middagdeel van 13:15-16:00 uur met een strategisch perspectief. Tussen de twee delen in zit een (gratis) lunch in verzorgt door de organisatie.

Tijdens het ochtend deel zullen presentaties verzorgd worden door Iljitsch van Beijnum (MUADA) en schrijver van het boek Running IPv6, Simon Hania (technisch directeur van XS4ALL) en Peter van Eijk (Digital Infrastructures). Daarnaast is het de bedoeling om zoveel mogelijk interactie te hebben met de zaal, dus wie het eens goed in discussie wil gaan (over IPv6) met bovenstaande heren, hier is jullie kans.

Het middag deel zal voorzien worden van presentaties door Mark Frequin (Directeur-Generaal Ministerie van Economische Zaken), Brian Carpenter (voorzitter Internet Engineering Task Force), Roel Pieper (voorzitter commissie E-norm) en Daniel Karrenberg (chief scientist RIPE NCC). Waarvan je gerust kan zeggen dat deze het neusje van de zalm zijn op het gebied van beleidsmaker in onze sector.

Dus ik zou iedereen willen aanraden om nog snel in te schrijven voor dit geweldige seminar, dat overigens ook nog volledig gratis is ook, meer informatie is hier te vinden en inschrijven kan hier. Kleine waarschuwing, ik zal ook aanwezig zijn 😉

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.