Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

IT-Ernity breidt directie uit en neemt Signet over

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 24 december 2013 08:37 uur

it-ernityIT-Ernity heeft zakelijke internetprovider Signet overgenomen. Door de overname is IT-Ernity naar eigen zeggen in staat om de volledige keten van outsourcingsoplossingen te leveren en beheren; vanaf het datacenter tot achter de voordeur van klanten.

Signet is gespecialiseerd in zakelijke internetverbindingen, VOIP en unified communications en werkt samen met de aanbieders van dertig glasvezel- en DSL-netwerken. Terwijl IT-Ernity tot de overname vooral een stevig marktaandeel op het gebied van zakelijke hosting heeft. Onder meer Digitalus, ProServe en VDX maken onderdeel van het bedrijf uit.

Afgelopen week maakte IT-Ernity ook bekend dat het twee nieuwe directieleden heeft aangesteld. Hans den Hartog is aangetrokken als nieuwe managing director. Den Hartog was eerder algemeen directeur van Internet Access en CFO van Ordina. Daarnaast is Jeannot Bos aangetrokken als commercial director van het bedrijf. Oprichter van IT-Ernity Sebastiaan de Koning blijft CEO van het bedrijf.

Jacob, 27 december 2013 11:14 am

Hoop dat de klanten/personeel niet de dupe zijn. IT-Ernity is typisch zo'n bedrijf dat denkt alles met "geld" op te kunnen lossen. Ken genoeg verhalen van mensen(lees: klanten) die schreeuwend zijn weggelopen bij vorige overnames.

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.