Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

SIDN deelnemersbijeenkomst – 1 december

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 15 november 2006 07:49 uur

In verband met de problematiek met DRS4 heeft de SIDN een deelnemersbijeenkomst ingelast, die op 1 december van 12:00 tot 17:00 uur zal plaatsvinden in Maarssen.

Tijdens de bijeenkomst gaat de SIDN uitleg geven over wat er nu met DRS4 aan de hand is en hoe ze dat op gaan lossen, zodat er straks een goed werkend DRS is. Daarnaast gaat de SIDN inzicht geven in het ontwikkeltraject en willen ze zó concreet mogelijke afspraken maken met de deelnemers, waarbij ik me even afvraag, of die dit keer wél worden behaald.

Over één ding zijn de SIDN en ik het roerend eens, participatie van U is onmisbaar, voor zowel de discussie als om de communicatie te verbeteren! Dus kom in grote getalen naar Maarssen op 1 december en schrijf je in via de besloten SIDN Deelnemers website. Indien je écht niet aanwezig kan zijn, volg dan in iedergeval de live webcast waarmee ook de mogelijkheid bestaat om actief te participeren.

Ik wil hierbij nogmaals benadrukken, hoe belangrijk het is dat betrokken SIDN deelnemers essentieel zijn voor het goed functioneren en een goede communicatie met de SIDN. Daarom is het héél belangrijk dat de SIDN deelnemers aanwezig zijn bij deze deelnemersbijeenkomst(en), dus meld je aan via de besloten SIDN deelnemers website!

Zelf heb ik me al aangemeld, dus wie naast met de SIDN eens met mij van mening zou willen wisselen, hier is je kans. Dit is heel goed mogelijk tijdens de lunch die bij de bijeenkomst wordt gehouden, waarbij er anderhalf uur lang uitgebreid op kosten van de SIDN kan worden geluncht, zo zie je dan meteen eens wat meer voor je deelnemersbijdrage terug 😉

Eweka, 15 november 2006 10:08 am

Hoe nuttig is een meeting als SIDN niet luisterd naar zijn deelnemers?

Hoeveel webhosters hadden al aangegeven voordat DRS4 ingevoerd was dat 'r nog talloze bugs in zaten, en ze voeren het toch in ?

Het zal me benieuwen of ze nou ineens wel gaan luisteren.

Nijman, 15 november 2006 11:39 am

Waarom inderdaad een slecht werkende DRS4 invoeren als er behalve handles geen andere verbeteringen zijn. Waarom niet even wachten op XML feature wat nu in DRS4plus moet gaan komen.
Als ik SIDN medewerker was zou ik niet graag op 1 december aanwezig zijn.
Verder ben ik het helemaal eens met Eweka. Luisteren doen ze toch niet. Het is een arrogante organisatie en van mij mag het zo over worden genomen door de OPTA.

Arjan Bijnen, 15 november 2006 12:49 pm

@Nijman: Geef het uit handen van de OPTA ja, dan hebben we straks helemaal geen invloed meer als zijnde deelnemers :lol:.

xYnta Internet Solutions, 15 november 2006 9:01 pm

Ik ga sowieso een bezoekje plegen, het kan immers geen kwaad om eens te luisteren na wat ze te melden hebben. En ik ben daarnaast zeker nog niet tevreden over DRS 4.

Arnout Veenman, 16 november 2006 9:09 am

Gisteren heb ik bij de [url=http://www.ispam.nl/archives/364/verslag-ipv6-summit/]IPv6 Summit[/url] waar ik was, ook even kort met Roelof Meijer gesproken over DRS4 en daarnaast was hij ook benieuwd of ik er op 1 december bij zou zijn. Uiteraard is dat het geval!

In iedergeval heb ik nog steeds groot vertrouwen in Roelof Meijer als bestuurder van de SIDN en denk ik zelfs dat we écht blij mogen zijn met zo'n bestuurder, ondanks de problemen, waar hij overigens naar mijn idee, maar in zeer beperkte mate voor verantwoordelijk is!

Dus kom allemaal massaal op 1 december naar Maarssen en dan kun je met Roelof en zijn team de discussie aangaan en face to face de dingen die niet goed (en ook wél goed) gaan bespreken!

Eweka, 16 november 2006 2:59 pm

Ik heb altijd geleerd dat je met vriendelijkheid geen problemen oplost arnout... Hij is wel verantwoordelijk, aangezien hij bestuurder is, en daarmee moet toezien op de zaken die binnen zijn bedrijf/stichting spelen.

Jeroen, 16 november 2006 8:47 pm

Het zal mij benieuwen.
Ik zal er bij zijn.

Arnout Veenman, 16 november 2006 9:25 pm

@Eweka: Het is niet dat ik zeg dat je de problemen die er zijn met een gesprekje oplost.

In het korte gesprekje met Roelof heb ik gevraagd, hoe het nou zo mis heeft kunnen gaan met DRS4. Daarop heeft Roelof een naar mijn idee een eerlijk antwoord op gegeven en neemt daarvoor ook (ten dele) de verantwoordelijkheid. In de visie die hij gaf kan ik mij vinden, echter vind ik het niet netjes om die hier uiteen te zetten.

Daarnaast ben ik van mening dat Roelof nu de rommel van [url=http://www.ispam.nl/archives/316/roelof-meijer-over-drs40/]zijn voorganger[/url] aan het opruimen is en dat doet hij goed. Als je kijkt naar hoe hij 'het schip' dat al zo lek als een mandje was toen hij begon als bestuurder, toch nog goed drijvende weet te houden, dan kan ik daar enkel mijn waardering voor uitspreken.

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.