Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

4.000ste bericht op ISPam.nl

En de lancering van ISPam.nl 3.0

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 3 februari 2014 08:27 uur

Met trots presenteren we ISPam.nl 3.0. Het nieuwe design van de website zal vaste bezoekers direct opvallen. De belangrijkste inhoudelijke wijziging zit hem in het nieuwe format waarbij we ook aangeleverde berichten gaan plaatsen. Naast een nieuw design is dit bericht ook het 4.000ste (redactionele) bericht dat we op ISPam.nl plaatsen en daarmee een mooi moment om ISPam.nl 3.0 te lanceren.

Sinds de lancering van ISPam.nl hebben we ons vrijwel enkel gericht op berichten die we zelf schreven. We bieden vanaf nu ook ruimte aan aangeleverde berichten. We beginnen met het plaatsen van aangeleverd relevant bedrijfsnieuws. Als redactie blijven we ook gewoon zelf berichten schrijven, zoals jullie dat van ons gewend zijn, maar de focus van de redactie zal meer komen te liggen op de achtergrond van het nieuws en minder op het nieuws zelf. Ook lanceren we 5 channels binnen ISPam.nl: business, cloud, datacenter, hosting en netwerk waarin alle berichten worden ingedeeld.

Responsive
Het nieuwe design van ISPam.nl houdt rekening met schermen die tegenwoordig vaak breder zijn, 90% van onze bezoekers die onze website vanaf een desktop pc bezoekt heeft een (horizontale) resolutie van 1280 pixels of hoger. Daarnaast is het nieuwe design ook responsive, waardoor de website ook goed wordt weergegeven op smartphones en tablets.

De lancering van het nieuwe ISPam.nl is een startpunt. Het komende jaar zullen we nieuwe mogelijkheden aan de website blijven toevoegen. We zijn erg benieuwd naar jullie feedback en wensen en als er iets (nog) niet goed gaat, dan horen we dat ook graag via redactie@ispam.nl of in de comments.

ISPam.nl Job board

Marin Heideman, 3 februari 2014 10:31 am

Gefeliciteerd heren!

getUP, 5 februari 2014 9:36 am

Gefeliciteerd met de mijlpaal. De site is er alleen niet duidelijker op geworden jammer genoeg. Ik vind het nogal chaotisch allemaal, teveel tekst waardoor de focus van de content afdwaalt.

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!