Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

4.000ste bericht op ISPam.nl

En de lancering van ISPam.nl 3.0

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 3 februari 2014 08:27 uur

Met trots presenteren we ISPam.nl 3.0. Het nieuwe design van de website zal vaste bezoekers direct opvallen. De belangrijkste inhoudelijke wijziging zit hem in het nieuwe format waarbij we ook aangeleverde berichten gaan plaatsen. Naast een nieuw design is dit bericht ook het 4.000ste (redactionele) bericht dat we op ISPam.nl plaatsen en daarmee een mooi moment om ISPam.nl 3.0 te lanceren.

Sinds de lancering van ISPam.nl hebben we ons vrijwel enkel gericht op berichten die we zelf schreven. We bieden vanaf nu ook ruimte aan aangeleverde berichten. We beginnen met het plaatsen van aangeleverd relevant bedrijfsnieuws. Als redactie blijven we ook gewoon zelf berichten schrijven, zoals jullie dat van ons gewend zijn, maar de focus van de redactie zal meer komen te liggen op de achtergrond van het nieuws en minder op het nieuws zelf. Ook lanceren we 5 channels binnen ISPam.nl: business, cloud, datacenter, hosting en netwerk waarin alle berichten worden ingedeeld.

Responsive
Het nieuwe design van ISPam.nl houdt rekening met schermen die tegenwoordig vaak breder zijn, 90% van onze bezoekers die onze website vanaf een desktop pc bezoekt heeft een (horizontale) resolutie van 1280 pixels of hoger. Daarnaast is het nieuwe design ook responsive, waardoor de website ook goed wordt weergegeven op smartphones en tablets.

De lancering van het nieuwe ISPam.nl is een startpunt. Het komende jaar zullen we nieuwe mogelijkheden aan de website blijven toevoegen. We zijn erg benieuwd naar jullie feedback en wensen en als er iets (nog) niet goed gaat, dan horen we dat ook graag via [email protected] of in de comments.

Marin Heideman, 3 februari 2014 10:31 am

Gefeliciteerd heren!

getUP, 5 februari 2014 9:36 am

Gefeliciteerd met de mijlpaal. De site is er alleen niet duidelijker op geworden jammer genoeg. Ik vind het nogal chaotisch allemaal, teveel tekst waardoor de focus van de content afdwaalt.

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.