Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ISPam.nl lanceert de vraag van de dag

Om meer interactie te krijgen met de lezers

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 1 april 2014 07:59 uur

Vandaag lanceren we met trots een nieuw concept op ISPam.nl: De vraag van de dag. Dagelijks gaan we één vraag aan de lezers van ISPam.nl stellen over een voor de branche relevant onderwerp. Dat kan een vraag zijn over een actualiteit of een ander onderwerp dat relevant is voor de ISP-branche. Op deze wijze willen we de lezers van ISPam.nl een stem geven en de thermometer spreekwoordelijk ‘in de branche steken’.

Het initiatief voor de vraag van de dag komt voort uit het recent gehouden ISPam.nl lezersonderzoek, waaruit onder meer blijkt dat de lezers graag meer betrokken willen worden bij ISPam.nl als platform. Het kunnen beantwoorden van de vraag van de dag is één methode om dat te bereiken. Daarnaast ontvangt de ISPam.nl redactie ook graag suggesties voor een volgende vraag.

Bijzonder aan de rubriek de vraag van de dag is, dat de vraag van de dag zowel zelfstandig op de homepage wordt geplaatst, maar dat we deze – indien dat relevant is – ook opnemen in berichten om op die manier direct de mening van de lezers over een actualiteit of achtergrond te krijgen.

De eerste vraag van de dag

[advpoll id=”2″ title=”Vraag van de dag van 1 april 2014″ width=”100%”]

peter, 2 april 2014 6:36 pm

Een vrij doorzichtige 1 april "grap" natuurlijk, maar eigenlijk is het idee niet zo raar. Met nuttige/relevante vragen tenminste.

Veenman, 2 april 2014 9:00 pm

Daar sluit ik me volledig bij aan. De eerste vraag was als 1-april-grap bedoelt, maar de vraag van de dag is wel iets dat we echt invoeren. Als je op de voorpagina kijkt dan zie je de (nieuwe, serieuze) vraag van vandaag en morgen hebben we weer een nieuwe vraag.

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.