Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Webcast: Future of Telecoms Regulations 2006

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 21 november 2006 10:17 uur

Op de website van de OPTA kwam ik een webcast tegen van een symposium over de toekomst van telecom regulatie. Dit is een beetje vergelijkbaar met de bijeenkomst ‘Toekomstige Regulering Elektronische Communicatie’ waar ik afgelopen week aanwezig was, met als verschil dat dit symposium internationaal georieenteerd was met dito aanwezigen.

De hele webcast duurt zo’n 8 uur, waar de meesten natuurlijk geen tijd voor hebben. Al kan het zeker interessant zijn om stukjes te bekijken of er even snel doorheen te skippen, om een idee te krijgen wat er besproken wordt. Op dit soort bijeenkomsten en symposia wordt de eerste aanzet gegeven voor de toekomst van regulering van telecommunicatie, dat ook op jouw bedrijf van toepassing is of gaat worden, wanneer je een ISP bent.

Na 32 minuten (even door skippen) komt er een interessante presentatie waarbij de opkomst van internet wordt besproken en ook hoe het er in de ogen van de spreker (Johan Pouwelse van de TU Delft) uit zal gaan zien. Mocht iemand anders nog een interessant stukje in de webcast tegenkomen meldt dat even in de comments. De webcast is hier te bekijken.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.