Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Opnieuw directiewisseling bij XS4ALL

  • Door
  • Veenman
  • geplaatst op
  • 8 oktober 2008 08:01 uur

XS4ALLRelatief kort na elkaar zijn er twee directieleden bij XS4ALL weggegaan. In juni liet (voormalig) technisch directeur Simon Hania weten zijn functie bij XS4ALL na ruim 8 jaar voor een nieuwe uitdaging bij Tom Tom, waar hij nu verantwoordelijk is voor “content delivery”. Hania was jarenlang voor de buitenwereld het gezicht van XS4ALL. Hania is opgevolgd door Patrick Kinders, voorheen manager new business bij moederbedrijf KPN.

Nu heeft XS4ALL ook bekend gemaakt dat ook Marion Koopman, directeur van XS4ALL, het bedrijf na precies drie jaar en één maand zal verlaten op 1 november. Koopman opereerde bij XS4ALL meer op de achtergrond, maar heeft het afgelopen jaar wel de nieuwe strategie van XS4ALL uitgezet, waarbij het bedrijf zich nadrukkelijk zal gaan richten op de kleinzakelijke markt. Koopman zal worden opgevolgd door Theo de Vries, manager Sales bij XS4ALL. Koopman zelf verruilt XS4ALL voor het moederbedrijf KPN, waar zij als directeur Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Diversiteit aan de slag gaat.

Volgens XS4ALL woordvoerder Niels Huijbregts heeft de directiewisseling geen gevolgen voor de koers die gevaren wordt. De plannen worden namelijk voor langere termijn vastgelegd en zijn niet onderhevig aan personele veranderingen. Toch ben ik benieuwd of er iets verandert, want de ervaring leert dat élke nieuwe bestuurder zijn stempel op de organisatie wil drukken.

ISPam.nl Job board

Jesper, 8 oktober 2008 9:51 am

Het zou leuk zijn als er weer meer de nadruk op service komt. Als 't iets te druk is verbreken ze tegenwoordig na 5 minuten door menu's lopen gewoon doodleuk de verbinding.

Krijg je wel iemand aan de lijn, dan is er weinig verstand van zaken. Dat was vroeger wel anders.

Cor Basmon, 10 oktober 2008 6:03 pm

Dit is klip en klaar - KPN duld geen meerdere merken in haar ISP portfolio. zoals recentelijk nog Planet, zal ook XS4ALL op een dag gewoon KPNVandaag gaan heten.

Marcel, 5 november 2008 1:35 pm

Van Service is er nauwlijks te spreken. In 3 jaar tijd is dit flink achteruit gegaan. Je wordt gewoon verbroken als het gesprek te lang duurt. Zonder pardon kom je op een abuse lijst terecht en kan je 12 dagen wachten voordat je er af komt zonder enige vorm van excuse. Brutale medewerkers, Nee, de tijden van goeie service is voorbij!

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?