Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

‘Host Bewust’ seminar in Breukelen – 23 oktober

  • Door
  • Randy ten Have
  • geplaatst op
  • 9 oktober 2008 08:01 uur

Op donderdag 23 oktober vindt in het Van der Valk hotel in Breukelen en ‘Host Bewust’ seminar plaats. De organisatie is in handen van ECOserver met als doelgroep de ISPam.nl lezers: Internetproviders en webhosters. Met name hen die geïnteresseerd zijn in de ‘groene’ trend en wil besparen op het stroomverbruik van de servers.

Tijdens deze dag zijn er diverse sprekers. Mark Gauw van de NL-IX zal aftrappen met een lezing over “Internet capacity for volume and mission-critical users”. Marcel van Zwienen van Avocent spreekt over “Total data centre solutions” en Vincent Liebe van Vaultex over “Datacenter Efficiëntie”, Ook ECOserver zelf houdt een lezzing over kostenbesparing en Sergey Pankin van Parallels komt en demonstratie geven over “Automation in Action”.

Een interessant programma, want stroom is een issue voor veel providers. De bijeenkomst vindt op een centrale plek in Nederland plaats die voor een ieder zowel per auto (A2) alsook per trein (station Breukelen op 250 meter) goed bereikbaar is. Vanaf 15.30 uur is iedereen welkom, het programma zelf begint om 16.00 uur. Wilt u het seminar bijwonen, schrijft u zich dan in via onze website www.ecoserver.nl/seminar. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt tot ca. 50, zo laat Jack Hamelink van ECOserver weten.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.