Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Stroomuitval bij Leaseweb in Schuberg Philis

 • Door
 • Arnout Veenman
 • geplaatst op
 • 28 november 2006 14:32 uur

Gisteren is rond 15:00 uur de stroom uitgevallen in een aantal racks in de Leaseweb suite in Schuberg Philis, waarbij er overigens maar één feed weggevallen was, echter gezien maar relatief weinig racks over een STS-switch en/of servers over een dubbele voeding beschikken, viel een hoop apparatuur toch uit.

Om 16:10 uur waren alle uitgevallen racks weer online. De oorzaak van de stroomstoring is niet bekend. Echter beschrijft Leaseweb het op haar NOC als “a major power outage”, waaruit wel valt op te maken dat het wel de nodige impact had.

Zou dit dan écht de laatste stroomstoring zijn dit jaar? Ik blijf stug volhouden en ik blijf hopen dat het nu écht zo is!

Arjan Bijnen, 29 november 2006 12:51 am

Welk bedrijf riep er een poosje geleden om 96A per footprint te kunnen en te gaan leveren?? Het bewijs dat dit vrijwel onmogelijk is, is de afgelopen maanden door andere datacenters wel bewezen lijkt mij. Stuk voor stuk hebben ze helaas problemen :(.

Rámon, 29 november 2006 9:50 am

Wij hadden er wel geteld 8 minuten last van (1 switch zat op die feed) deze deed het snel weer.

Tot nu toe zijn we er telkens goed vanaf gekomen, zowel in Redbus, EasyNet en SBP. Maarja, ik ga maar vast afkloppen....

 • Pingback: Laks » ISPx.nl

 • Arwa, 4 januari 2013 9:17 am

  Over het algemeen zijn Klimaat sptceici mensen met een hard hoofd waar slecht mee te praten valt. Vaak blijven ze koppig bij een bewering ook al staat het bewijs voor hun neus. Zoals Mr. Andre van een paar posts hierboven.Zoals ve9e9l mensen weten staat er in de bijbel al dat de mensen wisten dat de aarde rond was. Maar in de tijd van de katholieken is ongelofelijk veel informatie en kennis verloren gegaan om de mensen dom te houden. Jesaja 40:22a Hij troont boven het rond der aarde Daarbij zijn de mensen in de top van de het bedrijfsleven Meestal erg hebberig en denken alleen maar aan geld, niet aan mensen of aan het klimaat of de natuur. Er zal helaas niets maar dan ook niets veranderen.

  Laatste reacties

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.