Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws van week 25

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 23 juni 2014 09:00 uur

De afgelopen week won Fundaments een Eurocloud Award, lanceerde LeaseWeb zijn ‘flat-fee’ platform in de VS en maakte Interconnect bekend dat zij de Twin datacenter infrastructuur voor HLB gaan creëren. Verder neemt IS Group Wide XS over, opent Interoute een nieuw Virtual Datacenter in New York en introduceert Rackspace OnMetal Cloud server.

Fundaments wint Eurocloud Award 2014!

De EuroCloud Nederland Award 2014 voor de ‘Best Cloud Business Case Public Sector’ is gewonnen door de combinatie Fundaments, Expro IT en QL-ICT. Na een voorronde wees de jury de case ‘Cloud voor Scholen’ aan als de beste cloud toepassing in de publieke sector in Nederland. De winnende combinatie zal met deze case later dit jaar Nederland vertegenwoordigen bij de Europese Awards verkiezing in Luxemburg.
Lees het volledige bericht

LeaseWeb lanceert zijn ‘flat-fee’ private cloud platform in de Verenigde Staten

LeaseWeb heeft zijn private cloud aanbod internationaal uitgebreid. De oplossing, LeaseWeb Private Cloud, wordt nu door LeaseWeb USA op de markt gebracht en biedt Amerikaanse organisaties en Nederlandse bedrijven met overzeese activiteiten flatfee toegang tot dedicated pools aan cloud resources. LeaseWeb Private Cloud is een plug & play private cloudoplossing gebaseerd op Apache CloudStack open-sourcetechnologie. Gebruikers kunnen met deze oplossing een uitgebreide hoeveelheid cloud instances aanmaken en managen, tezamen met eigen cloud resources zoals dedicated cores, RAM storage, virtuele netwerken, firewalls en load balancers.
Lees het volledige bericht

HLB Shared Service Center kiest voor Twin datacenteroplossing Interconnect

Interconnect, Internet Service Provider met state-of-the-art datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven, creëert Twin datacenter infrastructuur voor HLB Shared Service Center.Middels de infrastructuur van Interconnect heeft HLB Shared Service Center een Twin datacenteroplossing gerealiseerd, waarmee de continuïteit is gewaarborgd voor de 400 gebruikers op 17 verschillende locaties.
Lees het volledige bericht

Cloudprovider IS Group versterkt marktleiderschap met acquisitie WideXS

IS Group, Nederlands marktleider in Cloud Computing en IT Services neemt Cloud provider WideXS over. Dit innovatieve bedrijf is opgericht in 1996, telt circa 30 medewerkers en biedt een volwaardig portfolio aan business Cloud services. “Met deze overname breiden wij onze leidende positie in de markt verder uit. De innovatieve Virtual Datacenter propositie van WideXS vult onze Cloud en IT services propositie voor channel partners en systems integrators perfect aan”, aldus Jan Willem des Tombe, CEO van IS Group.
Lees het volledige bericht

Interoute opent nieuw Virtual Data Center in New York

Interoute, eigenaar van het grootste cloudservices platform in Europa, lanceert vandaag een nieuwe Interoute Virtual Data Center (VDC)-zone in New York en breidt daarmee haar service wereldwijd verder uit. Met een minimale vertraging van 68ms1 tussen de VDC-zones van Interoute in London en New York hebben gebruikers van het Interoute IaaS-platform nu een wereldwijd cloudnetwerk binnen handbereik.
Lees het volledige bericht

Rackspace introduceert nieuw OnMetal Cloud Servers-aanbod

Rackspace Hosting introduceert een nieuw aanbod onder de naam OnMetal Cloud Servers, waarbij klanten ‘bare metal’ servers razendsnel kunnen toevoegen aan hun infrastructuur. Dit API-gedreven, single-tenant infrastructure-as-a-service-aanbod is ontworpen voor klanten met snel groeiende infrastructuren, die op zoek zijn naar de elasticiteit van de cloud in combinatie met de eenvoud en prestaties van colocatie.
Lees het volledige bericht

 

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...