Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws van week 25

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 23 juni 2014 09:00 uur

De afgelopen week won Fundaments een Eurocloud Award, lanceerde LeaseWeb zijn ‘flat-fee’ platform in de VS en maakte Interconnect bekend dat zij de Twin datacenter infrastructuur voor HLB gaan creëren. Verder neemt IS Group Wide XS over, opent Interoute een nieuw Virtual Datacenter in New York en introduceert Rackspace OnMetal Cloud server.

Fundaments wint Eurocloud Award 2014!

De EuroCloud Nederland Award 2014 voor de ‘Best Cloud Business Case Public Sector’ is gewonnen door de combinatie Fundaments, Expro IT en QL-ICT. Na een voorronde wees de jury de case ‘Cloud voor Scholen’ aan als de beste cloud toepassing in de publieke sector in Nederland. De winnende combinatie zal met deze case later dit jaar Nederland vertegenwoordigen bij de Europese Awards verkiezing in Luxemburg.
Lees het volledige bericht

LeaseWeb lanceert zijn ‘flat-fee’ private cloud platform in de Verenigde Staten

LeaseWeb heeft zijn private cloud aanbod internationaal uitgebreid. De oplossing, LeaseWeb Private Cloud, wordt nu door LeaseWeb USA op de markt gebracht en biedt Amerikaanse organisaties en Nederlandse bedrijven met overzeese activiteiten flatfee toegang tot dedicated pools aan cloud resources. LeaseWeb Private Cloud is een plug & play private cloudoplossing gebaseerd op Apache CloudStack open-sourcetechnologie. Gebruikers kunnen met deze oplossing een uitgebreide hoeveelheid cloud instances aanmaken en managen, tezamen met eigen cloud resources zoals dedicated cores, RAM storage, virtuele netwerken, firewalls en load balancers.
Lees het volledige bericht

HLB Shared Service Center kiest voor Twin datacenteroplossing Interconnect

Interconnect, Internet Service Provider met state-of-the-art datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven, creëert Twin datacenter infrastructuur voor HLB Shared Service Center.Middels de infrastructuur van Interconnect heeft HLB Shared Service Center een Twin datacenteroplossing gerealiseerd, waarmee de continuïteit is gewaarborgd voor de 400 gebruikers op 17 verschillende locaties.
Lees het volledige bericht

Cloudprovider IS Group versterkt marktleiderschap met acquisitie WideXS

IS Group, Nederlands marktleider in Cloud Computing en IT Services neemt Cloud provider WideXS over. Dit innovatieve bedrijf is opgericht in 1996, telt circa 30 medewerkers en biedt een volwaardig portfolio aan business Cloud services. “Met deze overname breiden wij onze leidende positie in de markt verder uit. De innovatieve Virtual Datacenter propositie van WideXS vult onze Cloud en IT services propositie voor channel partners en systems integrators perfect aan”, aldus Jan Willem des Tombe, CEO van IS Group.
Lees het volledige bericht

Interoute opent nieuw Virtual Data Center in New York

Interoute, eigenaar van het grootste cloudservices platform in Europa, lanceert vandaag een nieuwe Interoute Virtual Data Center (VDC)-zone in New York en breidt daarmee haar service wereldwijd verder uit. Met een minimale vertraging van 68ms1 tussen de VDC-zones van Interoute in London en New York hebben gebruikers van het Interoute IaaS-platform nu een wereldwijd cloudnetwerk binnen handbereik.
Lees het volledige bericht

Rackspace introduceert nieuw OnMetal Cloud Servers-aanbod

Rackspace Hosting introduceert een nieuw aanbod onder de naam OnMetal Cloud Servers, waarbij klanten ‘bare metal’ servers razendsnel kunnen toevoegen aan hun infrastructuur. Dit API-gedreven, single-tenant infrastructure-as-a-service-aanbod is ontworpen voor klanten met snel groeiende infrastructuren, die op zoek zijn naar de elasticiteit van de cloud in combinatie met de eenvoud en prestaties van colocatie.
Lees het volledige bericht

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.