Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws van week 27

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 7 juli 2014 10:00 uur

De afgelopen week maakte Kerion bekend dat zij BIT kiezen als distributeur en creëren NetherLight en NDIX eerste open lichtpaden-marktplaats in Nederland. Verder gaan  NBIP en Huawei samenwerken en kiest dance4life voor Denit.

Kerio kiest BIT als Kerio Connect Cloud Service distributeur

Kerio Connect Cloud Service is een jaar geleden gelanceerd, en met succes! Inmiddels maken ruim tienduizenden users via resellers gebruik van deze clouddienst. Resellers kiezen voor een variant die zij in hun eigen cloud hosten middels een Kerio Connect SaaS licentie of maken gebruik van de Kerio Connect Cloud Service in de VS.
Lees het volledige bericht

NetherLight en NDIX creëren eerste open lichtpaden-marktplaats in Nederland

SURFnet en NDIX zijn erin geslaagd hun open lichtpad-platformen NetherLight en NDIX te koppelen. Hierdoor is voor alle aangesloten partijen een nieuwe, snelle en betrouwbare infrastructuur ontstaan waarop grote hoeveelheden data direct van punt naar punt kunnen worden uitgewisseld. Dankzij de koppeling van NDIX op NetherLight kunnen de op NetherLight aangesloten partijen direct profiteren van ICT-diensten van een groot aantal aanbieders die al zijn aangesloten op NDIX.
Lees het volledige bericht

NBIP en Huawei werken samen bij verbeteren cyber resilience in de Nederlandse markt

Huawei is als eerste geselecteerd als leverancier van de anti-DDoS dienst van de Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP).  NBIP biedt on-demand DDoS traffic cleaning services voor tientallen grote en kleinere ISP’s. Huawei heeft high-end anti-DDoS apparatuur van de serie AntiDDoS8160 ingezet voor dit project. Deze apparatuur biedt meer dan 100 Gbps beveiligingsperformance voor de NBIP en ondersteunt de alliantie in het bouwen van veiliger en betrouwbaarder dienstverlening.
Lees het volledige bericht

dance4life kiest voor Denit

Vandaag maken dance4life en Denit Hosting Solutions, één van de meest kwalitatieve managed hostingproviders van Nederland, openbaar dat zij hun handen ineenslaan in de strijd tegen aids.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.