Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws van week 28

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 14 juli 2014 09:00 uur

De afgelopen week was niet alleen de week waarin Nederland de halve finale van Argentinië verloor maar publiceerde BIT ook zijn visie op de aanpak van DDoS aanvallen en werd Easynet uitgeroepen tot branchewinnaar Nationale TV Succes Award. Progress komt met de 5 aandachtspunten bij inzet Paas, terwijl Proact 5 selectiecriteria van een Baas-leverancier geeft.

DDoS aanvallen gezamenlijk aanpakken

BIT heeft al sinds de jaren ’90 ervaring met het zich wapenen tegen (D)DoS aanvallen. In de loop der jaren zijn DDoS aanvallen geavanceerder geworden. Om deze problemen op te lossen hebben een aantal ISP’s de koppen bij elkaar gestoken en is vanuit de stichting NBIP (de stichting die 11 jaar geleden is opgericht om op een vergelijkbare manier de aftapbaarheid van de netwerken van ISP’s te verzorgen) de Nationale Wasstraat (kortweg NaWas) opgezet.
Lees het volledige bericht

Easynet uitgeroepen tot de absolute nummer 1 branchewinnaar Nationale TV Succes Awards 2014

Easynet is uit vijf genomineerden in de branche ‘Netwerkoplossingen’ geselecteerd als officiële branchewinnaar voor de Nationale TV Succes Awards 2014. De keuze is op Easynet gevallen vanwege de bijzondere aanpak, het innovatieve vermogen, het unieke business-model en het succes op de markt. De factoren achter de selectie van Easynet zijn belicht in het RTL7-programma De Succesfactor.
Lees het volledige bericht

Vijf aandachtspunten bij inzet Platform-as-a-Service

Wanneer bedrijven zelf applicaties willen ontwikkelen, stellen zij zich vaak de vraag of zij wel of niet gebruik willen maken van een Platform-as-a-Service (PaaS). Als eenmaal besloten is PaaS in te zetten, moeten er meerdere keuzes worden gemaakt. Niet ieder PaaS-platform past even goed bij de specifieke wensen van de gebruiker. Het applicatieontwikkel- en data-integratie softwarebedrijf Progress zet de factoren op een rij die helpen bij het identificeren van de beste optie.
Lees het volledige bericht

Vijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancier

Nu Back-up-as-a-Service (BaaS) een commodity is geworden, is het voor organisaties steeds moeilijker om op dit gebied de juiste keuzes te maken. Proact geeft vijf praktische criteria die organisaties mee kunnen nemen als ze op zoek gaan naar een BaaS-leverancier.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.