Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws van week 37

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 15 september 2014 10:00 uur

Afgelopen week werd bekend dat Switch Datacenter een tweede locatie opent in Woerden, Phoenix NAP de nieuwste Intel Xeon Processor aanbied en Ceaser Groep voor Denit kiest. Verder is Hosted genomineerd voor Deloitte Technologie Fast50 award, opent AMS-IX USA een point of presence in San Francisco Bay Area en openen 3 datacenters in regio Delft-Rotterdam-Drechtsteden hun deuren tijden het Tier010 evenement op 30 oktober.

Switch Datacenters opent tweede locatie in Woerden

Switch Datacenters breidt haar capaciteit uit door de aankoop van het voormalige ABN AMRO datacenter in Woerden. Het datacenter is aangekocht voor een bedrag van 11 miljoen euro en wordt grotendeels afgenomen door een van de grootste cloudproviders  ter wereld. De nieuwe locatie zal tevens fungeren als twin datacenter voor het bestaande Switch Datacenter in Amsterdam.
Lees het volledige bericht

Caesar Groep kiest voor Denit Hosting Solutions

Caesar Groep en Denit Hosting Solutions, één van de meest kwalitatieve managed hostingproviders van Nederland, maken hun samenwerking openbaar.
Lees het volledige bericht

Hosted.nl genomineerd voor Deloitte Technology Fast50 award 2014

Hosted.nl heeft jaar op jaar een fantastische groei doorgemaakt en daarom is zij genomineerd voor de Deloitte technology Fast50 Award 2014. Het gaat over een top 50 binnen de Benelux van snelst groeiende bedrijven op het gebied van technologiesegmenten. Vrijdag 31 oktober 2015 zal de uiteindelijke ranking in Utrecht feestelijk bekend worden gemaakt.
Lees het volledige bericht

AMS-IX USA Inc. opent point-of-presence in San Francisco Bay Area

AMS-IX USA Inc. lanceert de eerste point-of-presence (PoP) van AMS-IX Bay Area in Digital Realty’s 365 Main Street faciliteit. AMS-IX Bay Area is volledig gebaseerd op de neutrale en gedistribueerde formule van AMS-IX in New York en Amsterdam, op dit moment de grootste internet connectivity hub ter wereld. AMS-IX kent bijna 700 aangesloten partijen en een piek in het internetverkeer die bijna de grens van 3 Tb/s bereikt.
Lees het volledige bericht

Phoenix NAP biedt Nieuwste Intel Xeon Processor aan.

Phoenix NAP®, een internationale IT-dienstverlener van cloud en bare-metal-servers, colocatie, en enterprise Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossingen, kondigde vandaag aan nieuwe bare metal servers voorzien van de nieuwste Intel ® Xeon ® processor E5-2600 v3-productfamilie. De langverwachte processors – ook bekend als Grantley – maken gebruik van de Haswell-EP microarchitectuur voor high efficiency computing.
Lees het volledige bericht

Opendag van 3 hoogwaardige datacenters in uw regio

De regio Delft-Rotterdam-Drechtsteden beschikt over hoogwaardige datacenters, die op donderdag 30 oktober 2014 in een unieke samenwerking het evenement TIER 010 organiseren. Op deze dag openen Datacenter Rotterdam, The Datacenter Group Delft en Dataplace Alblasserdam hun deuren om een kijkje achter de schermen te geven aan directies en IT-managers van de grootzakelijke markt in de regio Delft – Rotterdam – Drechtsteden.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.