Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Belangrijkste bedrijfsnieuws week 38

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 22 september 2014 10:00 uur

Afgelopen week werd bekend dat LeaseWeb de eerste adverteerder is die met Radio538 een radiocommercial filmt in de cloud, vierde Intermax zijn 20-jarige bestaan en ontving Nines zijn NEN 7510-certificering. Verder gaan SIDN en Simplerinvoicing samenwerken en maakt Eurofiber bekend een glasvezelnetwerk van 10 Gbps te hebben geleverd aan Uniserver.

LeaseWeb eerste adverteerder die met Radio 538 een radiocommercial filmt in de cloud

Aan het begin van de zomer introduceerde Radio 538 het concept ‘visual radio’, een nieuwe en interactieve manier om TV karakteristieken toe te voegen aan radio-uitzendingen. LeaseWeb, is nu de eerste adverteerder die een pilotcampagne draait op dit advertentieplatform, met een radiocommercial opgenomen in de lucht. Ingrediënten: het stuntvliegtuig van LeaseWeb, een voice-over van Radio 538, én…drie spuugzakjes.
Lees het volledige bericht

Intermax bestaat twintig jaar

Intermax Managed Hosting viert vandaag zijn 20-jarig bestaan. Daarmee mag het bedrijf zich tot de oudste hostingbedrijven van Nederland rekenen. “Op dit moment komt meer dan 30 procent van onze omzet uit security gerelateerde activiteiten”, aldus Ludo Baauw, net als John T. Knieriem oprichter van Intermax en betrokken vanaf het eerste uur. De heren vertellen over twintig jaar Intermax en blikken vooruit; wat heeft de toekomst in petto voor online security?
Lees het volledige bericht

Nines NEN 7510 gecertificeerd

Na het behalen van de ISO 27001 certificering is Nines nu ook NEN 7510 gecertificeerd. NEN 7510 is in Nederland de norm voor de door de Inspectie Gezondheidszorg (IGZ) verplichte informatiebeveiliging van zorginstellingen.
Lees het volledige bericht

Simplerinvoicing en SIDN bundelen krachten

Stichting Simplerinvoicing en SIDN gaan nauw samenwerken om de invoering en adoptie van e-factureren volgens de Europese standaard (PEPPOL) te versnellen. S Door de samenwerking wil de Stichting Simplerinvoicing het beheer van e-factureringsstandaarden en het uitvoeren van de governancetaken van de stichting verder professionaliseren en op een toekomstbestendige manier inrichten.
Lees het volledige bericht

Glasvezelnetwerk Uniserver ondersteunt snelle groei infrastructure as a service

Een geavanceerd glasvezelnetwerk van 10 Gbps ondersteunt de snelle groei van de infrastructure as a service (IAAS)-activiteiten van Uniserver, koploper in Nederland in cloud hosting. Het volledig redundant uitgevoerde netwerk werd gerealiseerd door Eurofiber. Het verbindt het hoofdkantoor van Uniserver in Alkmaar met drie datacenters in Amsterdam en een nieuw, vierde datacenter in Maastricht.
Lees het volledige bericht

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?