Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Belangrijkste bedrijfsnieuws week 38

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 22 september 2014 10:00 uur

Afgelopen week werd bekend dat LeaseWeb de eerste adverteerder is die met Radio538 een radiocommercial filmt in de cloud, vierde Intermax zijn 20-jarige bestaan en ontving Nines zijn NEN 7510-certificering. Verder gaan SIDN en Simplerinvoicing samenwerken en maakt Eurofiber bekend een glasvezelnetwerk van 10 Gbps te hebben geleverd aan Uniserver.

LeaseWeb eerste adverteerder die met Radio 538 een radiocommercial filmt in de cloud

Aan het begin van de zomer introduceerde Radio 538 het concept ‘visual radio’, een nieuwe en interactieve manier om TV karakteristieken toe te voegen aan radio-uitzendingen. LeaseWeb, is nu de eerste adverteerder die een pilotcampagne draait op dit advertentieplatform, met een radiocommercial opgenomen in de lucht. Ingrediënten: het stuntvliegtuig van LeaseWeb, een voice-over van Radio 538, én…drie spuugzakjes.
Lees het volledige bericht

Intermax bestaat twintig jaar

Intermax Managed Hosting viert vandaag zijn 20-jarig bestaan. Daarmee mag het bedrijf zich tot de oudste hostingbedrijven van Nederland rekenen. “Op dit moment komt meer dan 30 procent van onze omzet uit security gerelateerde activiteiten”, aldus Ludo Baauw, net als John T. Knieriem oprichter van Intermax en betrokken vanaf het eerste uur. De heren vertellen over twintig jaar Intermax en blikken vooruit; wat heeft de toekomst in petto voor online security?
Lees het volledige bericht

Nines NEN 7510 gecertificeerd

Na het behalen van de ISO 27001 certificering is Nines nu ook NEN 7510 gecertificeerd. NEN 7510 is in Nederland de norm voor de door de Inspectie Gezondheidszorg (IGZ) verplichte informatiebeveiliging van zorginstellingen.
Lees het volledige bericht

Simplerinvoicing en SIDN bundelen krachten

Stichting Simplerinvoicing en SIDN gaan nauw samenwerken om de invoering en adoptie van e-factureren volgens de Europese standaard (PEPPOL) te versnellen. S Door de samenwerking wil de Stichting Simplerinvoicing het beheer van e-factureringsstandaarden en het uitvoeren van de governancetaken van de stichting verder professionaliseren en op een toekomstbestendige manier inrichten.
Lees het volledige bericht

Glasvezelnetwerk Uniserver ondersteunt snelle groei infrastructure as a service

Een geavanceerd glasvezelnetwerk van 10 Gbps ondersteunt de snelle groei van de infrastructure as a service (IAAS)-activiteiten van Uniserver, koploper in Nederland in cloud hosting. Het volledig redundant uitgevoerde netwerk werd gerealiseerd door Eurofiber. Het verbindt het hoofdkantoor van Uniserver in Alkmaar met drie datacenters in Amsterdam en een nieuw, vierde datacenter in Maastricht.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.