Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ADV: Bezoek HostingCon Europe met hoge korting

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 26 september 2014 10:00 uur

Zo’n 400 bezoekers uit Europa, de Verenigde Staten en Azië worden verwacht tijdens de eerste editie van HostingCon Europe. Lezers van ISPam.nl kunnen er met hoge korting naartoe.

Op 14 en 15 oktober wordt voor het eerst een Europese editie van het evenement HostingCon gehouden in Amsterdam. “We zijn heel enthousiast over ons eerste Europese evenement”, reageert Kevin Gold als voorzitter van het HostingCon congres en tevens vicepresident marketing bij iNet Interactive.

Het evenement voor hosters en cloudproviders wordt georganiseerd in samenwerking met de Aziatische registrar ResellerClub. “We wilden het grootste hostingevent naar Europa brengen en waar beter te beginnen dan bij de bron van innovatie in Europa?”, aldus ResellerClub-directeur Shridhar Luthria in een gezamenlijk persbericht.

Samen met de ResellerClub organiseerde HostingCon eerder dit jaar al een hostingevenement in China, en later dit jaar volgt nog een congres in India.

Het programma in Amsterdam wordt gepresenteerd door Ben Hammersley, die bekend is als presentator van het BBC-programma Cybercrime. Tijdens het evenement worden er presentaties gegeven door de ceo’s van onder andere 1&1 Hosting, EuroISPA, Flexiant en PayU. De conferentie wordt gesponsord door partijen als Softlayer, Resello, LeaseWeb, R1Soft, cPanel, goMobi en Cloud Linux.

Korting voor ISPam.nl

Omdat ISPam.nl mediapartner is van HostingCon Europe, kunnen bezoekers van ISPam.nl nu met flinke korting naar HostingCon Europe. Wie zich registreert voor een Standard of VIP toegangspas, betaalt niet de normale prijs van respectievelijk 140 en 349 euro (ex. BTW), maar krijgt 25% korting! Gebruik daarvoor de kortingscode 278833. Aanmelden kan hier.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.