Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

8 x het belangrijkste bedrijfsnieuws week 41

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 13 oktober 2014 10:00 uur

Vorige week werd bekend dat zowel Equinix als Dataplace hun datacenter gaan uitbreiden, kiest Datacenter Rotterdam voor Cofely en introduceerde Minkels zijn Free Standing Cold Corridor. Verder gaat KPN toegang bieden tot Softlayer, wordt IS Groep de eerste Microsoft Solution Provider, kiest Veeam voor Phoenix NAP om Veeam Cloud connect te ondersteunen en wordt Ellen Hoog het gezicht van Amsio.

Equinix anticipeert op schaarste Science Park Amsterdam

Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX) opent vandaag fase 2 van AM3 Science Park Amsterdam. Het datacenter beslaat nu 17.800 m2 en biedt daarmee capaciteit aan 2.800 cabinets. Die capaciteit is nodig om groeiende ondernemingen te blijven verbinden met invloedrijke spelers in de digitale economie.
Lees het volledige bericht

Datacenter leverancier Minkels introduceert de Free Standing Cold Corridor

Minkels heeft de Free Standing Cold Corridor® gelanceerd. Het ultramodulaire aisle containment ontwerp is ontwikkeld voor zowel corporate als commerciële datacenters. De zelfdragende constructie biedt een pay-as-you-grow model voor energie-efficiënte scheiding van warme en koude luchtstromen, waarbij een initiële investering in racks voortaan overbodig is.
Lees het volledige bericht

IS Group is eerste Microsoft Cloud Solutions Provider

IS Group treedt als eerste service provider toe tot het wereldwijde Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programma. Deze samenwerking stelt IS in staat om haar eigen portfolio te combineren met Cloud diensten als Microsoft Office 365 en Windows Intune. Met het CSP programma breidt IS Group haar hybride cloud propositie voor klanten en partners verder uit.
Lees het volledige bericht

Datacenter Rotterdam kiest voor Cofely

Afgelopen week heeft Datacenter Rotterdam (DCR) een nieuw, driejarig onderhoudscontract afgesloten met Cofely. Hiermee wordt voor DCR de komende jaren vakkundig en correct onderhoud gewaarborgd op de belangrijke technische infrastructuur.
Lees het volledige bericht

KPN gaat toegang bieden tot het SoftLayer platform van IBM

IBM en KPN hebben een strategisch samenwerkingsverband ondertekend. Vanaf 2015 kunnen klanten naast de al bestaande cloudservices van KPN, ook gebruik gaan maken van het SoftLayer platform van IBM. Met dit platform biedt KPN een veilige, flexibele en eenvoudig te beheren IT-omgeving in de cloud.
Lees het volledige bericht

Dataplace breidt datacenter uit door aanhoudende groei

Dataplace heeft half september j.l. opdrachten uitgeschreven om de laatste 300 m2 van haar datacenter in te richten voor de verdere groei van haar datacenterdiensten. De uitbouw is het directe gevolg van een aantal nieuwe klanten die het datacenter eind 2014 en begin 2015 mag verwelkomen en zorgt ervoor dat alle bouwkundige zalen die het datacenter heeft zijn afgebouwd met installaties en geschikt zijn gemaakt voor de housing van server- en ICT apparatuur.
Lees het volledige bericht

Veeam kiest voor Phoenix NAP om Veeam Cloud Connect te ondersteunen

Phoenix NAP® kondigde vandaag aan dat Veeam® Software heeft gekozen voor Phoenix NAP om Veeam Cloud Connect te ondersteunen, een van de vele nieuwe mogelijkheden van Veeam Availability Suite™ v 8, die over het algemeen beschikbaar wordt gesteld later dit kwartaal.
Lees het volledige bericht

Topsporter Ellen Hoog gaat samenwerking aan met Amsio

Hockeyster Ellen Hoog wordt ambassadrice van cloud- en managed service provider Amsio. De gezamenlijke ambitie om aan de top te staan maakt de samenwerking speciaal. Partners en klanten kunnen via de weblogs van Amsio de ambities van de topsporter volgen, waarin vooral de koppeling met de business centraal zal staan.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.