Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws week 42

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 20 oktober 2014 10:00 uur

Afgelopen week werd bekend dat Amsio Veeam Cloud Connect gaat aanbieden en Leaseweb het Debian OS Snapshot Archief gaat hosten. Verder gaat Argeweb meer performance aanbieden voor zijn VPS gebruikers, biedt Interxion zijn klanten toegang tot Amazon Web Services en wint STRATO een Media Award in de categorie Hosting.

STRATO wint de Media Award 2014 in de categorie Hosting

Op 10 oktober vond de feestelijke uitreiking van de prestigieuze Media Awards 2014 plaats, de jaarlijkse uitverkiezing van de beste consumentenelektronica-producten. In de categorie Hosting heeft de vakjury STRATO uitgeroepen tot de beste aanbieder op de Nederlandse markt, nog voor de overige genomineerden Hosting2GO, Argeweb, TransIP, IS en Mijndomein. De uitreiking vond plaats in het bomvolle Taets Art Gallery in Zaandam.
Lees het volledige bericht

Argeweb biedt geavanceerde VPS gebruikers nog meer performance

Hostingprovider Argeweb heeft haar high performance VPS platform verder uitgebreid met extra zware pakketten. Argeweb springt hiermee in op de toenemende vraag naar zwaardere VPS-en voor de geavanceerde gebruikers, die onder andere te maken hebben met veeleisende websites en webshops met veel dataverkeer.
Lees het volledige bericht

Debian Project gaat LeaseWeb inzetten voor hosting van wereldwijd Debian OS Snapshot Archief

Het Debian Project, ontwikkelaar van een van de eerste OS (operating system) distributies uit de Linux geschiedenis, heeft gekozen voor LeaseWeb Nederland, onderdeel van het wereldwijde hosting merk LeaseWeb, om de hosting infrastructuur te verzorgen voor het wereldwijd beschikbare Debian OS Snapshot Archief. De geleverde infrastructuur biedt een capaciteit van 80 Terabyte (TB), met ruimte om verder te groeien.
Lees het volledige bericht

Amazon Web Services (AWS) Direct Connect beschikbaar via Interxion Cloud Connect in Londen

Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat zijn klanten vanaf vandaag toegang hebben tot AWS Direct Connect via Interxion Cloud Connect.
Lees het volledige bericht

Amsio lanceert Veeam Cloud Connect

Cloudprovider Amsio is de eerste cloud service provider dat Veeam Cloud Connect gaat aanbieden. Met behulp van deze dienst kunnen gebruikers hun Veeam back-up eenvoudig parkeren in de cloud of opslaan naar een tweede off-site locatie. De dienst is zeer eenvoudig en de gebruikers betalen slechts per dag.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.