Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws week 44

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 3 november 2014 10:00 uur

Afgelopen week werd bekend dat XXLnet B.V. een contract heeft getekend met Datacenter Rotterdam en dat Cloud Provider heeft gekozen voor datacenter van Interxion. Verder opende Leaseweb een nieuw datacenter bij Equinix in Silicon Valley en laat het State of the Market-rapport zien dat ICT-bedrijven de cloud weer onder controle krijgen. Een overzicht van het belangrijkste bedrijfsnieuws:

XXLnet B.V. tekent contract met Datacenter Rotterdam

De afgelopen week is het contract getekend tussen XXLNet B.V. en Datacenter Rotterdam. Hiermee is er wederom een nieuwe dienstenaanbieder beschikbaar voor de klanten van het datacenter.
Lees het volledige bericht

LeaseWeb opent datacenter bij Equinix in Silicon Valley

LeaseWeb breidt zijn wereldwijde datacenter footprint uit met een nieuw datacenter aan de Westkust van de Verenigde Staten. LeaseWeb’s dochteronderneming, LeaseWeb USA Inc., heeft zijn datacenter activiteiten ondergebracht in een business suite in SV3, een datacenter complex van Equinix in Silicon Valley, in San Jose.
Lees het volledige bericht

Cloud Provider kiest datacenter van Interxion

Cloud Hosting en IaaS provider Cloud Provider heeft als locatie van zijn nieuwe cloud platform gekozen voor Interxion. De aanbieder van een schaalbaar, high-performance cloud platform heeft onder meer voor colocatie bij Interxion gekozen vanwege de state-of-the-art datacenterdiensten, de uitgebreide keuze in connectiviteitsproviders en de mogelijkheden die daarmee ontstaan om invulling te geven aan de Europese expansieplannen.
Lees het volledige bericht

ICT-organisaties krijgen grip op de cloud terug, zo blijkt uit ‘State of the Market: Enterprise Cloud 2014’-rapport van Verizon

65 Procent van alle bedrijven maakt momenteel gebruik van cloudtechnologie, -diensten en -oplossingen als onderdeel van hun ICT-infrastructuur. Dit is één van de conclusies van het State of the Market: Enterprise Cloud 2014-rapport van Verizon Enterprise Solutions.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.