Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws van week 45 en 46

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 17 november 2014 10:00 uur

Afgelopen 2 weken werd bekend dat Fundaments en Greenclouds gaan samenwerken en dat IT-Ernity Group CloudVPS heeft overgenomen. Verder behoort Smart-DC wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland, gaat Strato nieuwe domeinnamen voor de horeca aanbieden en brengt Juniper Networks zijn eerste virtuele carrier-grade router op de markt.

Fundaments en Greenclouds sluiten contract samenwerking cloudlevering

Fundaments en Greenclouds uit Rotterdam hebben een contract gesloten voor de levering van clouddiensten. Beschikbare IT-overcapaciteit van Fundaments in de datacenters rond Hengelo zal door Greenclouds als onderdeel van de Intercloud worden aangeboden. Hiermee wordt voldaan aan een sterk groeiende vraag in de markt naar nog meer flexibiliteit en kwaliteit.
Lees het volledige bericht

IT-Ernity Groep acquireert CloudVPS, marktleider in public cloud diensten

IT-Ernity Groep heeft de Nederlandse marktleider in public cloud diensten CloudVPS geacquireerd. Deze transactie maakt het voor IT-Ernity Groep mogelijk om haar klanten end- to-end oplossingen te bieden op het gebied van public, private en hybride clouds, netwerk en managed services.
Lees het volledige bericht

SmartDC wederom bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland

SmartDC is voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen tijdens de prestigieuze Financieele Dagblad Gazellen awards. Met het grootste datacenter van Zuid-Holland heeft SmartDC de 21e plaats behaald in Zuid-Holland met een groeipercentage van 127%. Vorig jaar debuteerde SmartDC op de Gazellen Awards met een respectabele 18e positie.
Lees het volledige bericht

Juniper Networks brengt eerste virtuele carrier-grade router op de markt

Juniper Networks introduceert een gevirtualiseerde versie van zijn MX Series 3D Universal Edge Routing-platform en levert daarmee de eerste gevirtualiseerde router van carrier-kwaliteit af. De Juniper Networks vMX 3D Universal Edge Router draait als softwareoplossing op x86-servers en biedt service providers en bedrijven daarmee de mogelijkheid om voordeel te halen uit zowel virtuele als fysieke netwerktechnologie. Dit stelt hen in staat om snel nieuwe diensten af te leveren en op kostenefficiƫnte wijze te voorzien in nieuwe oplossingen voor hun klanten.
Lees het volledige bericht

Nieuwe domeinnamen bieden horeca veel kansen

Wie een restaurant, pizzeria of een koffiebar bezit, wil uiteraard ook een passende domeinnaam en website. Vaak zijn de juiste namen niet meer beschikbaar. Tenminste, dat geldt voor de .nl-domeinen, maar wie slim is, kiest voor een speciaal horecadomein zoals .bar, .catering, .coffee, .restaurant of .pizza
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.