Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws van week 47

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 24 november 2014 10:00 uur

Afgelopen week werd bekend dat NL-IX en SmartDC gaan samenwerken en Proact zet op een rij wat iedere IT-manager over back-up zou moeten weten. Verder gaan Solipsis Managed Services en Multrix hun samenwerking intensiveren en blijkt uit een onderzoek dat Nederland koploper is in de Europese digitale-infrastructuursector.

Rotterdam: Internationaal kruispunt naar de wereld

Omwille van de sterke opkomst van Rotterdam als alternatief voor Amsterdam, en door de snelle groei van kwalitatief hoogwaardige datacenters en infrastructuur, is de samenwerking tussen NL-IX en SmartDC tot stand gekomen.De snelle groei is hoofdzakelijk te danken aan de ideale ligging van Rotterdam op de Internationale glasvezelkaart. Dit wordt kracht bijgezet doordat grote access-partijen met miljoenen eindgebruikers (40% van alle eindgebruikers in NL), Rotterdam gebruiken als tweede internet”hub”.
Lees het volledige bericht

Solipsis Managed Services en Multrix intensiveren samenwerking

Solipsis Managed Services en Cloud Service Provider Multrix gaan vanaf heden vaker gezamenlijk de markt bewerken rondom hosted services en outsourcing van ICT-beheer. Met de intensivering van het partnership ontstaat een synergie waarbij Multrix focust op het leveren van hosted services via de cloud en Solipsis Managed Services de klant volledig ontzorgt qua regie en beheer van zijn ICT-omgeving.
Lees het volledige bericht

Nederlandse digitale-infrastructuursector levert significante bijdrage aan internet-economie

Nederland is een koploper in de Europese digitale infrastructuursector. Bovendien draagt de Nederlandse digitale infrastructuur significant bij aan onze internet-­economie die op zijn beurt weer zorgt voor groei in werkgelegenheid. Dat blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd door Deloitte, in opdracht van AMS-IX, DHPA, ECP, SIDN, NBIP, Nederland ICT, NLnet en Rabobank.
Lees het volledige bericht

Zes vragen over back-ups die iedere IT-manager zich volgens Proact moet stellen

Elke organisatie is sterk afhankelijk van de juiste data. Zonder data staat een organisatie stil. Niettemin zijn back-up en restore bij veel organisaties een ondergeschoven kind. Proact zet op een rij wat iedere IT-manager over back-up zou moeten weten.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.