Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws van week 48

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 2 december 2014 10:00 uur

Afgelopen week werd bekend dat Fortinet gaat samenwerken met Equinix en benoemde EvoSwitch een nieuwe commerciële directeur. Verder organiseert BIT de komende maanden een aantal seminars en wordt Floor Stam de nieuwe marketing manager van Interxion.

Fortinet gaat samenwerking aan met Equinix, aanbieder van interconnectie en datacenters

Fortinet kondigt aan dat het een alliantie is aangegaan met Equinix, Inc. Fortinet voelt zich bij de Equinix Cloud Exchange™ om grote organisaties en dienstverleners te voorzien van de meest ontwikkelde, schaalbare en betrouwbare beveiligingsoplossingen in meerdere cloudarchitecturen.
Lees het volledige bericht

EvoSwitch benoemt nieuwe Commercial Director

EvoSwitch kondigde vandaag de benoeming aan van Patrick van der Wilt als Commercial Director.De voormalige Director Ecosystems van IO maakt de overstap naar EvoSwitch na een carrière van dertien jaar bij ondernemingen in de datacentermarkt, met onder meer commerciële functies bij IO en TelecityGroup.
Lees het volledige bericht

BIT Seminars

De komende maanden organiseren wij een reeks BIT Seminars waarin wij u graag informeren over IPv6, High Availability en Informatiebeveiliging. Deze serie is opgesplitst in verschillende sessies. Hieronder ziet u een overzicht van deze sessies en kunt u zich hiervoor inschrijven. Wij ontvangen u graag in onze moderne datacenters in Ede.
Lees het volledige bericht

Floor Stam nieuwe Marketing Manager Interxion Nederland

Het Nederlandse Interxion heeft Floor Stam-Lammers aangesteld als Marketing Manager. In deze functie geeft Stam leiding aan het Nederlandse marketingteam. Ze wordt onder meer verantwoordelijk voor de marketingstrategie en de implementatie daarvan. De marketing- en communicatieactiviteiten in Nederland zijn gericht op het verder vergroten van de naamsbekendheid en het genereren van leads met als doel bij te dragen aan de groei van Interxion in Nederland.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.