Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws van week 4

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 27 januari 2015 10:00 uur

Afgelopen week werden 2 overnames bekendgemaakt:  Trans-iX neemt Makeweb & Secure DataServices en IS Group neemt RDC Xtended over. Verder is STRATO het snelgroeiende hostingbedrijf, upgrade i3D.net zijn netwerkcapaciteit, kunnen klanten de datacenters van Interconnect bekijken tijdens de inloopdagen, gaan Infradata en True een intensieve samenwerking aan en publiceert Denit zijn transparantierapport 2014.  Een overzicht van het belangrijkste bedrijfsnieuws:

Trans-iX neemt hostingproviders Makeweb & Secure DataServices over

Trans-iX neemt hostingproviders Makeweb & Secure DataServices over. Beide partijen zijn door het toemalig management bij Trans-iX onder gebracht na een zorgvuldig selectie proces.
Lees het volledige bericht

i3D.net upgrade netwerkcapaciteit

De afgelopen jaren zijn de bandbreedtelevels enorm gegroeid en deze blijven alsmaar groeien. Om voorbereid te zijn op deze constante groei heeft i3D.net zijn netwerkcapaciteit de afgelopen maanden een significante upgrade gegeven.
Lees het volledige bericht

STRATO snelstgroeiende hostingbedrijf van Nederland

In de tweede helft van 2014 was STRATO het hostingbedrijf met de grootste netto groei in het aantal geregistreerde .nl-domeinnamen. Tussen juli en december 2014 is dit aantal met ruim 17.700 toegenomen. Dit terwijl de netto groei van de .nl-markt al sinds 2011 fors afneemt.* Naast het .nl-domein profiteren ook de overige productlijnen in vergelijkbare mate van de groei. Dat geldt in het bijzonder voor de nieuwe sitebuilder, die STRATO in mei 2014 heeft gelanceerd.
Lees het volledige bericht

Inloopdagen Datacenters Interconnect

Interconnect biedt belangstellenden een unieke kijk in zijn eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Normaal gesproken is het onmogelijk om zomaar een van deze datacenters binnen te lopen, maar Interconnect opent nu zijn deuren speciaal voor geïnteresseerden.
Lees het volledige bericht

Cloud provider IS Group breidt Desktop propositie uit met acquisitie RDC Xtended

IS (internedservices) Group neemt desktop en applicatie provider RDC Xtended over. Dit innovatieve bedrijf – een dochteronderneming van RDC Group – biedt een volwaardig portfolio van werkplek- en business applicaties uit de cloud. “Met deze overname breiden wij onze leidende positie in de markt verder uit. De innovatieve propositie van RDC Xtended en het complete portfolio van met name financiële en HR applicaties betekent een sterke uitbreiding van onze hosted desktop propositie DeskHub welke wij in 2014 al met meer dan 80% hebben laten groeien” aldus Jan Willem des Tombe, chief executive officer van IS Group.
Lees het volledige bericht

Denit Hosting Solutions publiceert transparantierapport 2014

Managed hostingprovider Denit uit Amsterdam heeft haar transparantierapport 2014 gepubliceerd. Als kwalitatieve hostingprovider, streeft Denit ernaar om klanten een onbelemmerde en veilige toegang tot het internet te bieden en om klantgegevens en privacy maximaal te beschermen. Soms zijn we echter op bevel van opsporingsinstanties of de rechter verplicht de onbelemmerde toegang en de privacy van klanten te beperken.
Lees het volledige bericht

Infradata ondersteunt True in de optimalisatie van de core netwerkinfrastructuur

Network integrator Infradata en managed hosting provider True zijn een intensieve samenwerking aangegaan voor de optimalisatie van de core netwerkinfrastructuur van True. Infradata ondersteunt True met design, consultancy, implementatie en support van de core backbone. Met de inzet van routing-, switching- en security- oplossingen van Juniper Networks wordt het netwerk van True schaalbaar gemaakt voor mogelijke investeringen in de toekomst.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.