Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ISPConnect verklaart hosters de liefde op Valentijnsdag

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 16 februari 2015 10:00 uur

Een creatieve inhaker van branchevereniging ISPConnect op Valentijnsdag. Bij veel hosters viel afgelopen vrijdag een valentijnskaart op de mat met een weinig verhullende boodschap: ISPConnect houdt van hosters. Ondanks dat we bij ISPam.nl zelf geen hoster zijn ontvingen we op de ISPam.nl-redactie ook een kaart van ISPConnect.ISPConnect houdt van hosters

In de kaart staat:

Het is soms best moeilijk om hoster te zijn in een turbulente wereld. Er komt veel op je af, en wie niet constant in beweging is, wordt meteen op een achterstand gezet. Maar je staat er niet alleen voor: ISPConnect houdt van hosters.

“De liefde verklaren aan hosters, dat was ook echt het doel van de actie en welke dag is er nou beter om hosters de liefde te verklaren dan Valentijnsdag?” laat ISPConnect-directeur Simon Besteman aan mij weten. “Het afgelopen jaar is ISPConnect sterk gegroeid qua ledenaantallen en ook de professionaliteit van de dienstverlening aan leden is sterk toegenomen. Die boodschap wilden we overbrengen op hosters.”

De liefde van ISPConnect werd ook meteen al door één hoster beantwoord. Enkele minuten vóórdat ik Besteman afgelopen vrijdag belde had hij een hoster aan de telefoon die naar aanleiding van de valentijnskaart lid wil worden van de branchevereniging. Daarmee is de actie voor ons al geslaagd, stelt Besteman: “Wij houden van elke individuele hoster!”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.