Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

5 x het best gelezen bedrijfsnieuws week 6 en 7

met Relined Fiber Network, Level 3, AMS-IX, Dimension Data en Multrix

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 16 februari 2015 12:00 uur

Afgelopen 2 weken werd bekend dat Relined Greenhouse Datacenters aansluit en dat de AMS-IX in 2014 weer een mooie groei heeft behaald. Verder voegt Level 3 nieuwe DDoS- mitigatieaanbod toe aan zijn portfolio, breidt Dimension Data zijn team uit met 300 datacenterexperts  en sluit Multrix succesvol de audits af voor ISAE3402, ISO 27001 en NEN 7510. Een overzicht van het belangrijkste bedrijfsnieuws:

Relined Fiber Network sluit samen met partners Greenhouse Datacenters in Naaldwijk aan

Uniek samenwerkingsverband tussen regionale, landelijke en internationale partijen maakt connectiviteit flexibel en betaalbaar. De beschikbaarheid van Dark Fiber van Relined in Greenhouse Datacenters levert voordeel op voor alle vijf de betrokken partijen. “Relined heeft Greenhouse er als nieuw aangesloten datacenter bij, Greenhouse kreeg er een regionale en landelijke carrier bij, Breedband Delft kan klanten nu lokale, regionale, nationale en internationale netwerkcapaciteit aanbieden en de providers Cogent en WorldStream hebben hun aanbod naar de markt verbreed en zijn daardoor in staat bestaande en nieuwe klanten te laten profiteren van de voordelen van Dark Fiber.
Lees het volledige bericht

Level 3 voegt nieuw DDoS-mitigatieaanbod met 4,5 Tbps capaciteit toe aan portfolio

Nu het wereldwijd steeds belangrijker wordt om veilig te kunnen internetten, versterkt Level 3 Communications, Inc. (NYSE: LVLT) haar portfolio voor beheerde beveiliging met een nieuwe tool voor bedrijven die hun belangrijke data en systemen willen beschermen: de Level 3 DDoS Mitigation Service. De gedifferentieerde service biedt bescherming dichter bij de grens van het netwerk, waardoor klanten tijd en geld kunnen besparen wanneer dat echt belangrijk is: als een aanval plaatsvindt.
Lees het volledige bericht

Wederom mooie groei voor Amsterdam Internet Exchange in 2014

Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), het grootste internetknooppunt ter wereld, heeft een succesvol jaar gehad in 2014. Voor het derde opeenvolgende jaar zijn er meer dan 100 partijen aangesloten op het platform van AMS-IX, waarvan 90% buiten de Nederlandse grenzen komt. In totaal zijn er bijna 700 aangesloten klanten en leden. Afgelopen jaar groeide het internetverkeer op AMS-IX met 30%. Dit is iets meer dan Cisco in haar ‘Visual Networking Index’ heeft voorspeld voor het globale internetverkeer tijdens piekuren.
Lees het volledige bericht

Dimension Data voegt 300 extra datacenterexperts toe aan team voor uitbreiding capaciteit

Dimension Data kondigt aan dat het in de komende anderhalf jaar wereldwijd driehonderd extra datacenterexperts gaat aannemen. Dit is essentieel om de ambities van de organisatie waar te maken: haar datacenteractiviteiten verviervoudigen van 1 miljard naar 4 miljard dollar in 2018. Daarnaast is Dimension Data van plan datacentergerelateerde overnames te doen om meer vaardigheden in huis te halen en schaalvergroting te stimuleren in belangrijke groeimarkten.
Lees het volledige bericht

Multrix rondt succesvol audits af voor ISAE3402, ISO 27001 en NEN 7510

Al sinds 2008 laat Cloud Service Provider Multrix jaarlijks een onafhankelijke auditinstantie zijn volledige organisatie beoordelen op de beveiliging van informatie en de continuïteit van zijn dienstverlening. Het onderzoek is uitgevoerd op basis van de nieuwste ISAE3402, ISO 27001:2013 en NEN 7510 standaarden.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.