Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: ISPConnect, Proact en All IT Rooms

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 9 maart 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3: ISPConnect organiseert een event voorafgaand aan WHD, Proact zet de belangrijkste valkuilen bij het selecteren van een cloudleverancier op een rij en All IT Rooms juicht ontwikkeling energie-investeringsaftrek op rackkoeling toe.

1. ISPConnect organiseert: Netherlands goes WHD

Het jaarlijks terugkerende WHD event in Duitsland is een van de grootste internationale branche events ter wereld. 3 Dagen lang komen nationale en internationale hosters bijeen om te kennis te vergaren en te netwerken met vakbroeders uit de hele wereld. Het event wordt jaarlijks door grote aantallen Nederlandse hosting bedrijven en hun toeleveranciers bezocht. Vanuit die gedachte van eenheid en visie ziet ISP Connect met haar partners aan de vooravond van het event graag al deze partijen bij elkaar.
Lees het volledige bericht

2. De vijf grootste valkuilen bij het selecteren van een cloudleverancier

Cloudleveranciers zijn er te kust en te keur. Veel partijen schermen met flexibele, schaalbare oplossingen die weinig kosten en hoge serviceniveaus bieden. Dat klinkt erg aantrekkelijk. Toch zijn er volgens IT-dienstenleverancier en cloud-specialist Proact de nodige valkuilen bij het kiezen van de juiste cloudpartner. Proact zet de vijf belangrijkste op een rij.
Lees het volledige bericht

3. Nieuw: energie-investeringsaftrek op rackkoeling

Het toepassen van rack koeling in computerruimtes/datacenters is de laatste jaren bijna “common practice” geworden. Bij de introductie van deze manier van koeling was de veronderstelling van fabrikanten dat deze manier van koelen met name voor serverracks met zware belasting gebruikt zouden worden. Inmiddels is wel bewezen dat deze manier van koelen ook interessant is voor serverracks die minder intensief belast worden. Hoe dichter bij de warmte bron er gekoeld wordt hoe efficiënter de koeling immers is.
Lees het volledige bericht

Deze 3 berichten mag je ook niet missen:

CODE42 gaat in zee met EvoSwitch voor de uitbreiding van zijn Europese activiteiten

EvoSwitch kondigde vandaag aan dat Code42, de marktleider voor bescherming en beheer van endpoint data voor bedrijven, een overeenkomst is aangegaan voor de huur van colocatieruimte en vermogen in het AMS1 datacenter van EvoSwitch in Amsterdam, Nederland.
Lees het volledige bericht

Uniek registratiesysteem voor live monitoring werkzaamheden verhoogt beschikbaarheid netwerk Eurofiber

Eurofiber heeft een nieuw registratiesysteem voor werkzaamheden aan zijn glasvezelnetwerk in gebruik genomen: Account Beheer Cocon (ABC). Uniek aan ABC is dat het real-time laat zien welke monteur waar aan het werk is. Bovendien controleert het systeem of deze persoon door Eurofiber gecertificeerd is.
Lees het volledige bericht

ROC Leeuwenborgh kiest voor nieuwe ICT-partners Vancis en Advantive

ICT-dienstverleners Vancis en Advantive gaan samen de volledige ICT-infrastructuur hosten en het technisch beheer uitvoeren van onderwijsinstelling ROC Leeuwenborgh. Vancis breidt hiermee zijn dienstverlening aan de onderwijssector uit. ROC Leeuwenborgh kiest voor de overstap van een eigen infrastructuur naar Infrastructure as a Service (IaaS) met schaalbaarheid van de infrastructuur als grootste voordeel. Ook kan de onderwijsinstelling nu rekenen op een verbetering van de netwerkinfrastructuur, Lync telefonie en de beschikbaarheid van een geïntegreerde private, managed en public cloud.
Lees het volledige bericht

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...