Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ISPConnect verwelkomt 5 nieuwe leden en 4 partners

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 17 maart 2015 08:00 uur

ISPConnect maakt een stevige groei door. In de nieuwsbrief kondigt de branchevereniging aan de afgelopen maand maar liefst 5 nieuwe leden en 4 nieuwe partners te hebben mogen verwelkomen. Daarmee is de branchevereniging naar eigen zeggen goed op weg om de voorgenomen groei in 2015 waar te maken.

In een reactie laat ISPConnect-directeur Simon Besteman weten dat het telkens beter lukt om concrete meerwaarde aan individuele leden van de branchevereniging te bieden. Als voorbeelden noemt hij de laagdrempelige geschillencommissie, de standaard algemene voorwaarden, SLA’s en het juridisch advies vanuit de vereniging. Daarnaast wijst hij op het ‘open karakter’ van de branchevereniging waar de gezamenlijke leden het voor het zeggen hebben, dat nieuwe leden aanspreekt.

De nieuwe leden van ISPConnect zijn Webhostnow, Skyberate, GetHost, Vikinghost en Bizway. Naast nieuwe leden verwelkomt ISPConnect ook 4 nieuwe deelnemers aan het partnerprogramma voor vendors. De nieuwe partners zijn rackserver- en storageleverancier TWP, dark fiber aanbieder Relined, serverfabrikant Lenovo en ssl-certificaten aanbieder Xolphin.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.