Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Redbee, Serverius en Intermax

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 23 maart 2015 12:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3: Redbee is de eerste Nederlandse hostingprovider gecertificeerd als PCI-DSS Certified Service Provider, Serverius heeft nieuw DDoS-filter gelanceerd en Intermax realiseert unieke cloudoplossingen in de Manages Hybrid Cloud.

1. Redbee eerste Nederlandse hostingprovider gecertificeerd als PCI-DSS Certified Service Provider

Redbee heeft onlangs de unieke status van PCI-DSS level-1 Certified Service Provider behaald en is daarmee het eerste hostingbedrijf dat in Nederland gecertificeerd is om managed hosting uit te voeren voor PCI-DSS compliant omgevingen. PCI-DSS staat voor Payment Card Industry Data Security Standard en wordt wereldwijd ingezet ter bescherming van creditcarddata. Alle organisaties die creditcards opslaan, verwerken of verzenden, zijn verplicht om te voldoen aan deze standaard.
Lees het volledige bericht

2. Serverius heeft nieuw DDoS filter gelanceerd op CeBIT

Tijdens de CeBIT 2015 Duitsland heeft Serverius een vernieuwde versie van haar DDoS-filter gelanceerd. Tijdens de presentatie op het “solution stage” besprak Gijs van Gemert een aantal van de ruim 150 nieuwe functies binnen het DDoS klantenpaneel zien. Naast deze nieuwe mogelijkheden werden er tevens ook 5 belangrijke toevoegingen aan de Serverius DDoS cleaning engine toegevoegd. Hiermee kan er beter worden opgetreden tegen de professioneel georganiseerde DDoS-aanvallen van de afgelopen tijd.
Lees het volledige bericht

3. Intermax realiseert unieke cloudoplossingen in Managed Hybrid Cloud

Intermax Managed Hosting breidt haar clouddiensten fors uit met de Intermax Managed Hybrid Cloud, waarbij de provider het beste van de publieke en private cloud combineert tot unieke, veilige en eenvoudig schaalbare hostingoplossingen. De Intermax Managed Hybrid Cloud maakt gebruik van de reeds bestaande Intermax Secure Cloud, en is nu uitgebreid met Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en CloudFlare.
Lees het volledige bericht

Deze 3 berichten mag je ook niet missen:

Exonet behaalt ISO9001, ISO27001 en NEN7510 certificeringen

Managed hostingprovider Exonet is vanaf 11 maart door DNV-GL gecertificeerd voor ISO9001:2008, ISO27001:2013 en NEN7510:2011. Het behalen van deze certificaten geeft aan dat Exonet voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.
Lees het volledige bericht

Kroll Ontrack: SSD’s worden steeds populairder, maar de technologie is feilbaar

Hoewel al meer dan 90 procent van de ondernemingen profiteert van de voordelen van Solid State Drives (SSD’s), zoals hogere prestaties en een grotere betrouwbaarheid, geeft tegelijkertijd een derde van de ondervraagde ondernemingen ook aan dat zij inmiddels zijn geconfronteerd met haperende functionaliteit en het falen van de SSD-technologie. Dit blijkt uit onderzoek van Kroll Ontrack, leverancier van onder meer oplossingen voor data recovery en e-discovery producten en diensten.
Lees het volledige bericht

LeaseWeb breidt channel programma uit met partner services voor solution providers

LeaseWeb heeft zojuist het LeaseWeb Specialized Partner Program gelanceerd. Dit channel programma richt zich op solution providers, waaronder VAR’s, system integrators en managed service providers (MSP’s). Het programma voorziet deze partners van een wereldwijd portfolio aan infrastructuuroplossingen, gecombineerd met zowel financiële incentives als technologische consultancy en support.
Lees het volledige bericht

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...