Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: IT-Ernity, ATOM86 en Parallels

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 30 maart 2015 12:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3: IT-Ernity Groep en Dataplace breiden samenwerking uit, ATOM86 introduceert point-2-point en Parallels wijzigt naam van Serviceprovider Business Unit in Odin.

1. IT-Ernity Groep en Dataplace breiden samenwerking uit met vijfjarige overeenkomst

IT-Ernity Groep sluit nieuwe vijfjarige overeenkomst met Dataplace in Alblasserdam. Door de sterke groeiontwikkeling op het gebied van datacenteroplossingen, managed services en clouddiensten van de afgelopen jaren ontstond er binnen de IT-Ernity Groep een sterke behoefte om de datacentercapaciteit verder uit te breiden.
Lees het volledige bericht

2. ATOM86 introduceert point-2-point

Connectivity-dienstverlener ATOM86 introduceert point-2-point, een service waarmee bedrijven hun bedrijfsnetwerk naar andere datacenters kunnen uitbreiden zonder daar zelf een Point-of-Presence te hoeven bouwen. Hierdoor kunnen ze op laagdrempelige wijze klanten, leveranciers, carriers en partners aansluiten in andere datacenters.
Lees het volledige bericht

3. Parallels wijzigt naam van Serviceprovider Business Unit in Odin

Parallels heeft vandaag de naamsverandering van de Service Provider Business Unit aangekondigd. Per direct zal de Service Provider-tak van het bedrijf opereren onder de merknaam Odin terwijl de Cross-Platform Solutions eenheid blijft opereren als Parallels.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

1 jaar nieuwe domeinextensies: slechts de helft kent ze

Slechts 45 procent van de internetgebruikers kent de nieuwe domeinextensies. 54 procent kent ze niet, 1 procent twijfelt. Dat is het resultaat van een representatieve online enquête van het instituut Forsa in Duitsland.* STRATO heeft dit onderzoek een jaar na de invoering van de nieuwe TLD’s laten uitvoeren. Meer dan duizend internetgebruikers in de leeftijd van 18 tot 69 jaar werden ondervraagd over het gebruik en de bekendheid van nieuwe extensies zoals .tips, .club en .expert.
Lees het volledige bericht

Nederland loopt in Europa achter met adoptie van de cloud

Nederland loopt achter ten opzichte van andere Europese landen als het gaat om de mate waarin zij hun IT-infrastructuur in de cloud onderbrengen. Dit blijkt uit onderzoek van IDG Connect onder 625 IT-beslissers van grote ondernemingen in elf Europese landen. Het onderzoek is gehouden in opdracht van Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten. Op basis van hetzelfde onderzoek blijkt echter ook dat de verwachting is dat Nederland de achterstand binnen vijf jaar heeft omgezet in een voorsprong, door een versnelde adoptie van het hybride model.
Lees het volledige bericht

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.