Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: CJ2 hosting, Zuid-Hollandse datacenters en Koning & Hartman

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 13 april 2015 10:05 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3: CJ2 breidt uit met 4e datacenterlocatie, drie Zuid-Hollandse kwaliteitscenters geven een kijkje in de keuken en Koning & Hartman ontvangt contract van Eurofiber.

1. CJ2 Hosting B.V. breidt uit met 4e datacenterlocatie bij KPN Westpoort

CJ2 Hosting B.V. maakt een snelle groei door. Daardoor ontstond de uitbreidingsbehoefte naar een 4e datacenterlocatie. En met gepaste trots kunnen wij u vertellen dat we een overeenstemming met KPN hebben bereikt over de afname van 18 racks op het datacenter ODC Noord op het nieuwe industrieterrein Westpoort, ook bekend als KPN Westpoort.
Lees het volledige bericht

2. Kijken in de keuken van drie Zuid-Hollandse kwaliteitsdatacenters

Na het succes van de eerste editie van TIER010 in 2014 slaan drie Zuid Hollandse kwaliteitsdatacenters wederom de handen in één en organiseren zij op vrijdag 5 juni 2015 een open dag. De open dag stelt IT-managers en directieleden uit de ICT-sector in staat om de drie deelnemende datacenters in één dag te bezoeken. Volgens de organisatie van TIER010 was de open dag van vorig jaar zo’n groot succes dat een vervolg niet kon uitblijven. De bezoekers mogen tijdens deze dag een kijkje in de keuken nemen van de streng beveiligde datacenters: Datacenter Rotterdam, The Datacenter Group Delft en Dataplace Alblasserdam.
Lees het volledige bericht

3. Koning & Hartman ontvangt contract van Eurofiber

Koning & Hartman ontvangt van Eurofiber een contract van 2 jaar voor het uitvoeren van de glasvezelwerkzaamheden ten behoeve van de zakelijke markt. Het contract is ingegaan per 1 april 2015. Koning & Hartman is opnieuw één van de partners die zorgdragen voor uitbreiding van het glasvezelnetwerk van Eurofiber en de realisatie van klantaansluitingen. Eurofiber breidt zijn netwerk continu uit en streeft naar voortdurende verbetering van kwaliteit van dienstverlening en efficiency. Co-creatie met geselecteerde partners speelt hierbij een belangrijke rol.
Lees het volledige bericht

Deze 3 berichten mag je ook niet missen:

Eurofiber kiest selecte groep aannemers voor de aanleg van glasvezelverbindingen

Eurofiber sluit nieuwe tweejarige contracten af met een selecte groep aannemers voor de aanleg van glasvezelverbindingen. De aannemers BAM, Schuuring, Koning & Hartman en Stam en Co zijn verantwoordelijk voor de realisatie van klantaansluitingen. Met de nieuwe contracten zet Eurofiber in op een intensieve samenwerking in de keten om zo de leverbetrouwbaarheid te vergroten, de kwaliteitsborging te garanderen, de dienstverlening te optimaliseren en een nog hogere klanttevredenheid te realiseren.
Lees het volledige bericht

Venafi luidt de noodklok: Heartbleed bloedt nog steeds

Venafi, de toonaangevende onderneming op het gebied van Next-Generation Trust Protection, maakt vandaag nieuwe onderzoeksresultaten bekend waaruit blijkt dat de meerderheid van de ondernemingen uit de Forbes Global 2000 nog steeds kwetsbaar is voor cyberaanvallers die gebruikmaken van de Heartbleed bug.
Lees het volledige bericht

Juniper Networks introduceert compacte nieuwe datacenter-switch

Juniper Networks, de specialist in netwerkinnovatie, kondigt de introductie aan van de QFX5100-AA, een nieuwe application acceleration-switch en de QFX-PFA, een nieuwe packet flow accelerator-module. Samen vormen deze twee oplossingen een datacenter-switch die rekenkracht en aanpasbare logica binnen het netwerk consolideert. De QFX5100-AA en QFX-PFA bouwen voort op de QFX-reeks van Juniper.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.