Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Trusted Network Initiatief, SpamExperts & Dataplace en Amazon

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 20 april 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3: Trusted Network Initiatief opgericht als laatste redmiddel tegen internetaanvallen, SpamExperts en Dataplace genomineerd als beste ondernemer van Nederland en Amazon gaat groei van de cloud ondersteunen in Nederland.

Trusted Network Initiatief het laatste redmiddel tegen grote internetaanvallen

Grote Distributed Denial of Service (DDoS)-aanvallen worden een maatschappelijk probleem. Naast de schade die DDo- aanvallen veroorzaken aan internet gekoppelde dienstverlening, hebben ze de potentie kritieke financiële of overheidsdiensten tijdelijk onbereikbaar te maken, met grote gevolgen.
Lees het volledige bericht

EY kiest de beste ondernemers van Nederland: SpamExperts en Dataplace genomineerd

Voor de 20e keer kiest EY de beste ondernemers van Nederland tijdens de EY Entrepreneur Of The Year verkiezing. Met de verkiezing belonen we de smaakmakers van onze economie die met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap meer dan gemiddeld bijdragen aan innovatie, creatie van banen en welvaart.
Lees het volledige bericht

Amazon gaat groei van de cloud ondersteunen in Nederland

Amazon kondigt vandaag de opening van een kantoor in Nederland aan, om de groei van de Amazon Web Services (AWS) cloud en de snelle toename van het klantenbestand in ons land te kunnen ondersteunen. Het kantoor is nu geopend en operationeel in Den Haag en biedt ondersteuning aan bedrijven van elke grootte, van start-ups tot Europa’s oudste en meest gevestigde ondernemingen, bij hun transitie naar de AWS-cloud.
Lees het volledige bericht

Deze 3 berichten mag je ook niet missen:

Vijfde DHPA Techday staat voor de deur

De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) organiseert op 21 mei 2015 de vijfde editie van de DHPA Techday in de Fokker Terminal in Den Haag. Dit event voor én door technici uit de online sector heeft dit jaar ‘All Hands-on Future Tech’ als thema en kijkt vooruit naar de ontwikkelingen die we de komende jaren in de sector mogen verwachten. De DHPA biedt bezoekers in samenwerking met hoofdpartner SIDN een inspirerende dag vol technologische innovaties en trends. Bezoekers kunnen op de DHPA Techday ook zelf aan de slag met verschillende nieuwe oplossingen.
Lees het volledige bericht

HP benoemt Nines tot Gold Service Provider

Nines is verkozen tot HP Gold Service Provider. Hiermee behoort Nines tot een gespecialiseerde groep hostingpartners die is toegetreden tot het HP PartnerOne Service Provider programma. Met deze benoeming bevestigen beiden partijen de nauwe samenwerking.
Lees het volledige bericht

Alticom en CJ2 gaan strategisch partnerschap aan vanuit CJ2 Datatoren Hoogersmilde

De Alticom mediatoren van Hoogersmilde wordt de CJ2 Private Datatoren. Alticom Datacenters en CJ2 Hosting B.V. gaan hiermee een strategische partnerschap aan in Noord-Nederland. Dat hebben de nieuwe samenwerkingspartners bekendgemaakt tijdens de Bedrijven Contact Dagen Drenthe in Assen. In juni neemt CJ2 de eerste vloer met 18 serverracks in gebruik. De datatoren biedt een totale capaciteit van 8 vloeren en is het eerste datacenter van dit kaliber in Drenthe.
Lees het volledige bericht

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.