Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Yourhosting, Net Ground en Protagonist

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 27 april 2015 11:15 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3: Microsoft en Yourhosting zijn een samenwerking aangegaan voor de levering van Office 365, Net Ground legt uit hoe je een managed hostingprovider selecteert en Protagonist bestaat 15 jaar.

Primeur Yourhosting met Microsoft Office 365

Microsoft en Yourhosting zijn een samenwerking aangegaan voor de levering van Office 365. Iedereen die de online dienst afneemt bij Yourhosting, krijgt voortaan het beste van twee werelden. Men kan altijd, overal en met elk apparaat alle bekende Office-applicaties gebruiken, én is vanaf nu ook verzekerd van de Nederlandstalige support van het Zwolse hostingbedrijf.
Lees het volledige bericht

Hoe selecteer je een managed hostingprovider?

Vergelijk tien willekeurige hostingproviders en je leest zo veel verschillende hostingtermen, dat je bijna een compleet woordenboek kunt vullen. Elke provider belooft ook nog eens 100% uptime, de beste performance en een geweldige service. Toch liggen de kwaliteit en prijs van de dienstverlening soms mijlenver uit elkaar. Wij snappen wel dat je de bomen door het bos niet meer ziet als het gaat om het selecteren van een provider. Daarom helpen we je in dit artikel om een beredeneerde keuze te maken en presenteren we onze handige factsheet ‘Hoe selecteer ik mijn provider?
Lees het volledige bericht

Protagonist bestaat 15 Jaar

Time flies when you’re having fun, dit jaar bestaan we alweer 15 jaar! Dit is een mooi moment om terug te blikken op de 15 fantastische jaren die voorbij zijn gevlogen.
Wat ooit eens begon als een klein bedrijfje op de zolder van 2 studenten, is uitgegroeid tot een Rotterdams begrip in de ICT-branche. Inmiddels is de muffe zolder kamer ingeruild voor een top locatie in het bruisende centrum van Rotterdam.
Lees het volledige bericht

Deze 3 berichten mag je ook niet missen:

SIDN lanceert Domeinnaambewakingsservice

Begin vorig jaar introduceerde SIDN een nieuwe dienst, de Domeinnaambewakingsservice, kortweg DBS. Deze monitoringtool waarschuwt bedrijven voor domeinnaamregistraties die sterk lijken op bijvoorbeeld hun merknaam. Deze week introduceert SIDN een tweede productvariant van de Domeinnaambewakingsservice waardoor meer bedrijven met behulp van DBS hun merknaam kunnen beschermen en gerichte ‘phishing’ activiteiten kunnen voorkomen.
Lees het volledige bericht

Nordi Malih en Omar Benameur versterken directieteam van IT-Ernity Group

De IT-Ernity Group voegt Nordi Malih (44) en Omar Benameur (45) toe aan het directieteam. Malih is in maart 2015 benoemd tot Group Operations Director. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het creëren en uitvoeren van de operationele strategie van de IT-Ernity Group. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de prestaties van het productportfolio en alle aspecten rondom de dienstverlening van producten, diensten en operations. Benameur is per 1 juni 2015 aangesteld als Director Consumer en SMB voor marketing, sales en het productportfolio. Daarnaast neemt hij de functie over van Lennard Zwart, die CEO was van het recent door de IT-Ernity Group overgenomen CloudVPS.
Lees het volledige bericht

Denit Hosting Solutions loopt voorop met informatiebeveiliging

Managed hostingprovider Denit uit Amsterdam heeft zijn ISO-certificering voor informatiebeveiliging (ISO 27001) met succes verlengd. Tijdens de audit – uitgevoerd door Dekra – zijn geen kritieke afwijkingen op het IB-systeem naar voren gekomen. Uniek is dat Denit als één van de eerste hostingbedrijven in de Benelux is geaudit aan de hand van de meest recente, strengere norm:
ISO 27001:2013 (voorheen ISO 27001:2005). Hiermee voldoet Denit aan de nieuwste eisen op het gebied van informatiebeveiliging.
Lees het volledige bericht

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.