Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Eurofiber, BIT en Stichting DINL

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 18 mei 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3: Antin Infrastructure Partners neemt Eurofiber over, BIT: een redundant netwerk voor een optimale bedrijfszekerheid en Stichting DINL en Handelsroute nemen online sector mee op handelsmissie naar San Diego en Silicon Valley.

1. Antin Infrastructure Partners neemt Eurofiber over

Investeringsmaatschappij Antin Infrastructure Partners heeft overeenstemming bereikt met Doughty Hanson en Reggeborgh over de overname van alle aandelen van Eurofiber Group voor een bedrag van €875 miljoen. Eurofiber is het eerste bedrijf binnen het Antin-portfolio dat gespecialiseerd is in het bieden van hoogwaardige glasvezelnetwerken. Eurofiber blijft als zelfstandige organisatie actief en de bedrijfsvoering wordt onder het huidige management voortgezet.
Lees het volledige bericht

2. BIT: Een redundant netwerk voor een optimale bedrijfszekerheid

Vorige week was internetknooppunt AMS-IX, een van de grootste en belangrijkste ter wereld, kortstondig uit de lucht. Een aantal belangrijke websites zoals Nu.nl, Facebook en Tweakers.net waren hierdoor voor een groot deel van hun bezoekers niet bereikbaar. Voor veel bedrijven is beschikbaarheid van cruciaal belang en het is daardoor van groot belang dat hun ISP niet alleen beschikt over een redundante infrastructuur maar ook over een redundant netwerk.
Lees het volledige bericht

3. Stichting DINL en Handelsroute nemen online sector mee op handelsmissie naar San Diego en Silicon Valley

Stichting DINL organiseert van 26 juli t/m 31 juli 2015 in samenwerking met Handelsroute een handelsmissie naar het Amerikaanse San Diego en Silicon Valley. Het doel van de missie is om Nederlandse datacenters, hosting- en cloudbedrijven in contact te brengen met bedrijven uit deze regio’s, en ze te interesseren voor Nederland als vestigingsplaats voor hun online diensten.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.