Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Schuberg Philis, Hostnet, Dutch Datacenter Association

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 25 mei 2015 12:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3: Schuberg Philis biedt meer voor minder na succesvolle transitie, Hostnet lanceert campagne voor ondernemend Nederland en animo deelname Dutch Datacenter Association overtreft de verwachtingen.

1. Schuberg Philis biedt meer voor minder na succesvolle transitie

IT-outsourcing-dienstverlener Schuberg Philis heeft met succes zijn technologische transitie voltooid. Hierdoor zijn snelheid en flexibiliteit toegevoegd aan de cultuur van 100% veiligheid en controle. Door forse investeringen in vergaande automatisering en tools is Schuberg Philis voor het eerst in staat om projecten aan te bieden onder het prijsniveau van generieke marktpartijen, zonder dat het ten koste gaat van flexibiliteit en auditability.
Lees het volledige bericht

2. Hostnet lanceert campagne voor ondernemend Nederland

Hostnet lanceert op dinsdag 19 mei een nieuwe campagne: ‘Alles voor ondernemend Nederland’. De campagne moet duidelijk maken dat Hostnet alles in huis heeft en er alles aan doet om ondernemend Nederland te helpen bij het realiseren van ambities. Voor de campagne hebben Hostnet en de bureaus True Ideas en MediaScience de krachten gebundeld. Er worden video’s, radio en online advertenties ingezet.
Lees het volledige bericht

3. Animo deelname Dutch Datacenter Association overtreft de verwachtingen

De Dutch Datacenter Association (DDA) heeft eerder dan verwacht de doelstelling voor 2015 van in totaal 25 deelnemende datacenter partijen gehaald. De DDA verbindt de Nederlandse datacenters met als missie het versterken van de economische groei en het profileren van datacenters in de samenleving.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Cloudprovider IS (internedservices) Group biedt Office 365 met volledige technische ondersteuning aan

IS biedt nu Microsoft Office 365 aan met volledige begeleiding naar de cloud en 24/7 gebruikersondersteuning. Zakelijke gebruikers kunnen Microsoft Office 365 tijdelijk twee maanden gratis proberen of kiezen voor een jaar lang 25% korting. De cloud-begeleiding en 24/7 helpdesk voor Microsoft Office 365 zijn een verdere uitbreiding van het ‘as-a-service’ cloudaanbod van ISG.
Lees het volledige bericht

WOHI.nl kiest voor Denit

Vandaag maken WOHI.nl (Warenhuizen op het internet) en Denit Hosting Solutions, één van de meest kwalitatieve managed hostingproviders van Nederland, hun samenwerking openbaar. WOHI.nl vertrouwt de hosting van haar e-commerceplatform toe aan Denit. Het betreft een krachtige fysieke infrastructuur met Redis en Varnish caching. De omgeving wordt 24/7 beheerd door Denit.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.