Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: RedSocks, Serverius en Combell

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 8 juni 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3: Sint Franciscus Vlietland Groep kiest voor malware-oplossing van RedSocks, Serverius kondigt enorme grote core-netwerkugrade aan en Combell neemt PriorWeb over.

1. Sint Franciscus Vlietland Groep kiest voor malware-oplossing van RedSocks

De Sint Franciscus Vlietland Groep kiest voor RedSocks, IT-security bedrijf gespecialiseerd in malwaredetectie, voor het bieden van bescherming tegen cyberdreigingen van binnenuit. De investering in deze security-oplossing is onderdeel van de gefaseerde samenvoeging van de IT-infrastructuren van het Rotterdamse Sint Franciscus Gasthuis en het Schiedamse Vlietland Ziekenhuis. De nieuw ontstane ziekenhuisorganisatie zet bij het realiseren van de nieuwe infrastructuur in op ‘security-by-design’.
Lees het volledige bericht

2. Enorm grote core netwerk upgrade Serverius

Serverius kondigt aan haar gehele core-routing omgeving te upgraden met vier nieuwe NE40E-X8a Huawei routers. Deze NE40E-A routers behoren tot de hoogste categorie en bieden daardoor een breed scala aan nieuwe hardwarefuncties, zoals line-rate forwarding, een opnieuw ontworpen Quality of Service (QoS) mechanisme, zeer krachtige routing CPU’s, en een zeer brede uitbreiding mogelijkheden voor toekomstige netwerken behoeften. Met deze hardware upgrade zal Serverius aan de steeds toenemende vraag naar low latency bandbreedte voldoen.
Lees het volledige bericht

3. Combell neemt PriorWeb over

Combell kondigt aan dat ze de overname van PriorWeb afgerond heeft. De klanten van PriorWeb worden binnenkort rechtstreeks klant bij Combell. Met meer dan 8.000 klanten, 20.000 domeinnamen, 6.000 hostingpakketten en 500 servers vergroot het marktaandeel van Combell daardoor aanzienlijk.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

1. ‘IT-werkplek van de toekomst’ aan de A2 geopend door directie Broad Horizon

Onder grote belangstelling heeft Broad Horizon vandaag het nieuwe pand aan de Keienbergweg 100 in Amsterdam Zuidoost officieel geopend. De drie dochterbedrijven van Broad Horizon: managed hostingprovider True, online werkplekkenspecialist Multrix en softwareleverancier voor brancheorganisaties en beroepsverenigingen S2B, worden in dit nieuwe onderkomen aan de A2 gehuisvest.
Lees het volledige bericht

2. Datacenters openen hun deuren tijdens Nederlandse Datacenterdag

Datacenters zijn tegenwoordig verspreid over het hele land te vinden. Waarschijnlijk heeft iedereen er wel een om de hoek. Wat gebeurt er in zo’n datacenter en waar worden data nu eigenlijk opgeslagen? Voor geïnteresseerde bedrijven met een eigen IT-omgeving openen diverse datacenters door het hele land hun deuren op 17 juni 2015.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.