Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Hittegolf in Nederland: Wat doen hosters aan de warmte?

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 3 juli 2015 10:00 uur

Het is deze week heet in Nederland. In het overgrote deel van het land zijn temperaturen rond de 30 graden eerder regel dan uitzondering. De overheid heeft op dinsdag het Hitteplan in werking gesteld, scholen hebben een tropenrooster en de vuilnismannen in Amsterdam beginnen 2 uur eerder. Wat doet hosting Nederland om de warmte dragelijk te maken?

Redbee

Vincent Ossewaarde: “Team Redbee heeft haar kantoren in Amsterdam en Barcelona. Een beetje hitte zijn de meeste engineers dus wel gewend, maar de condities lijken nu wel heftig te gaan worden. Daarom hebben we tijdens deze tropische week een heuse ‘heat manager’ aangesteld. Fabienne van Acquoy, Heat Manager bij Redbee: “Het is mijn taak om alle hoofden koel te houden hier op kantoor. Diverse middelen worden ingezet, van ijsjes, ijsklontjes, airco, zomerhitjes en extra rondjes om te controleren of iedereen wel voldoende drinkt. Bovendien beginnen we iets eerder met de vrijdagmiddagborrel, ongetwijfeld op één van de zonnige terrassen in de buurt van ons kantoor met een ijskoud drankje.”

Keenondots

Kristel Postel: “Bij ons werken wij gewoon door en zijn we voorzien van een goede airco. Uiteraard wel 5 dozen met lekkere ijsjes, maar daar hebben wij geen hittegolf voor nodig, bij Keenondots kun je het hele jaar door ijs eten!”

Argeweb

hitteplan_fb

Eline Verhoeven: “Eerder deze week introduceerden wij een nationaal hitteplan op onze Facebookpagina. Daarbij hebben wij een advies aan onze klanten: keep it cool en werk aan je website. Met deze playlist moet dat helemaal goedkomen!”

Rest van hosting Nederland

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.