Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Eerste lustrum voor de ISP Kartcompetitie

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 25 januari 2007 09:49 uur

De ISP Kartcompetitie viert haar eerste lustrum op 14 april dit jaar. Wat als een grap begon is uitgegroeid tot een begrip in de ISP-sector en wordt het nu alweer voor het vijfde op een volgende jaar georganiseerd. Verwacht wordt dat het succes van de voorgaande jaren opnieuw zal worden overtroffen. Gezien er vorig jaar 800 bezoekers op af waren gekomen en er dit jaar maar plaats is voor maximaal 1.000 bezoekers, is het niet onverstandig om niet te lang te wachten met inschrijven!

Organisator Dave Aaldering van Aaldering ICT is natuurlijk heel trots op zijn succes:

Dat het zou uitgroeien tot een evenement van deze grootte had niemand van te voren verwacht. Wat begon als een ‘grap’ is nu het grootste informele evenement voor de Nederlandse Service Provider-branche. De positieve reacties van bezoekers en sponsors over de ISP Kartcompetitie motiveren ons extra om in het vijfde jubileumjaar alles op alles te zetten en er opnieuw een succes van te maken.

Dit jaar heeft Dave Aaldering het ook weer voor elkaar gekregen om een imposante lineup van sponsors aan zich te binden, waaronder voor de tweede keer Dataman als hoofdsponsor en verder Juniper Networks, Microsoft, AMS-IX, SIDN, Cisco, Bbned, Foundry Networks en TeleCity Redbus als sub-sponsoren.

De sponsoren gaan zelf ook sub-activiteiten organiseren tijdens het evenement, dus ik ben benieuwd wat we daarvan kunnen gaan verwachten. Volgens organisator Dave Aaldering zullen deze activiteiten niet puur een commerciële bedoeling worden, maar een daadwerkelijke bijdrage leveren aan het evenement, zo verzekerde hij mij al eerder.

Naar verwachting zal de hele ISP Jetset weer vertegenwoordigd zijn tijdens het grootste evenement. Dus netwerken op niveau zal weer mogelijk zijn. Zelf zal ik hoogst waarschijnlijk ook aanwezig zijn, al wil ik dan natuurlijk wel toegang tot de VIP-area’s. 😉

Te verwachten is dat het weer een leuk evenement zal worden dit jaar, hopelijk blijft het lekker informeel en zal het weer oud-Hollands gezellig worden!

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.