Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

RIPE verwelkomt 6000e lid

  • Door
  • Randy ten Have
  • geplaatst op
  • 3 december 2008 08:03 uur

Enkele dagen terug heeft RIPE haar 6000e lid in mogen schrijven. Daarmee is een mijlpaal bereikt in de geschiedenis van de in Amsterdam gevestigde Regional Internet Registry (RIR) die zich bezig houdt met de uitgifte van IP-adressen en AS-nummers in Europa, het Midden-Oosten en delen van centraal Aziƫ.

“Dit is een belangrijk moment in onze geschiedenis”, aldus Paul Rendek, hoofd van de Externe Betrekkingen en Communicatie, RIPE NCC. “RIPE NCC voorziet haar leden al meer dan 15 jaar van een stabiele en veilige service. Ik wil ons 6000e lid dan ook welkom heten en tegelijkertijd de andere 5999 leden bedanken voor hun steun.”

Het aantal RIPE leden is gestaag gegroeid sinds 1998, toen het de 1000 leden passeerde. In 2003 waren er 3000 leden, twee jaar later 4000 en de 5000 leden werden bereikt in juni 2007. Momenteel is RIPE actief in 75 landen binnen zijn service regio en voorziet hen sinds 1992 van IP-adressen en AS-nummers. Naast ISP’s zijn telecom maatschappijen, academische instellingen, zeer grote ondernemingen, overheden en toezichthouders lid van de RIPE.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.