Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Bezoek de ISPam.nl stand op Hostingcon Europe (22 en 23 september)

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 21 september 2015 10:00 uur

Dinsdag en woensdag vindt de tweede editie van Hostingcon Europe plaats. Ook dit jaar zal ISPam.nl als mediapartner verslag doen van het evenement. Daarnaast zijn we ook met een eigen stand op de beursvloer aanwezig. Dat laatste is natuurlijk al een goede reden om Hostingcon Europe te bezoeken. Aan Andy Grider van de Hostingcon-organisatie heb ik gevraagd wat bezoekers dit jaar kunnen verwachten.

Het aantal deelnemers dit jaar is volgens Grider aanzienlijk hoger dan vorig jaar. In totaal verwacht de organisatie maar liefst 650 deelnemers te mogen verwelkomen uit 40 verschillende landen. Het grote aantal deelnemers verklaart Grider door enkele veranderingen ten opzichte van de eerste editie. De belangrijkste veranderingen zijn dat de toegangsprijs is verlaagd, er nog meer aandacht is besteed aan de relevantie van de presentaties voor hosters en dit jaar zijn er ook twee keynotes (in plaats van één vorig jaar). Ook is er op de tweede dag van het evenement aansluitend The WHIR Amsterdam Networking Event zodat de deelnemers nog meer mogelijkheden hebben om onderling te netwerken.

Grider ziet er zelf naar uit om tijdens het evenement alle exposanten op de beursvloer te bezoeken en hun nieuwste producten te bekijken en een gratis t-shirt of twee mee te pakken. Een paar drankjes doen en nieuwe mensen ontmoeten bij netwerk evenementen is voor hem ook altijd een hoogtepunt. Daarnaast ziet Grider zelf uit naar de presentatie ‘Why Going Global is Important and How To Do It Without Going Broke’. Die presentatie zal worden gegeven door Bob Bennink, Business Director van Treestle en gaat over welke uitdagingen er zijn bij ISP’s, hosters en hun klanten wanneer ze wereldwijd gaan opereren.

Zelf is ISPam.nl ook vertegenwoordigd op de beursvloer met stand #128 die duidelijk herkenbaar is aan de ISPam.nl-banners. Onze redacteuren zijn tijdens Hostingcon Europe druk bezig met interviews en verslaggeving maar er is wel een andere heel (smakelijke) reden om onze stand te bezoeken.

ADV: Bezoek de ISPam.nl stand op Hostingcon Europe én dan kun je ook verschillende leerzame presentaties bezoeken. Een ticket voor Hostingcon Europe koop je hier last-minute met 50% korting met de code ISPAM50. ISPam.nl is mediapartner van HostingCon Europe.

hostingcon-ispam

 

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.