Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Waarom stopt Triple-V B.V. met webhosting?

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 27 mei 2006 21:47 uur

De laatste dagen was er nogal wat te doen om downtime bij Triple-V toen ik zojuist de reacties op ISPGids.com zat te pre-reviewen viel mij op dat er in de beschrijving van een reactie stond dat Triple-V er mee gestopt zou zijn. Na een bezoekje aan de website van Triple-V bleek dit inderdaad te kloppen.

Op de website van Triple-V lezen we:

Vanaf heden is Triple-V B.V. wegens omstandigheden gestaakt met het verwerken van webhostingaanvragen.

——————————————————————————–

Voor de bestaande klanten van Triple-V is een partner gevonden die de websites onder zich wilt brengen. Deze partner is DahHosting. DahHosting heeft al vele jaren ervaring in de hostingbranche en heeft zijn servers en kantoor in datacentrum DataBarn te Amsterdam. Hierdoor is een zeer snelle respons op een supportaanvraag mogelijk of zijn storingen zeer snel verholpen. Bezoek de website van DahHosting op http://www.dahhosting.nl.

DahHosting biedt u een 24/7 supportnummer aan, support per e-mail en indien nodig kunt u als geautoriseerde gebruiker 24x7x365 het datacentrum bezoeken. Ook maken zij gebruik van Direct Admin zoals u gewend bent bij Triple-V. Ook is het mogelijk om bij hun streaming-, exchange-, server- en gamehosting af te nemen.

Omdat Triple-V ander soort pakketten hanteerde dan DahHosting is er een afspraak geregeld dat de klanten van Triple-V er niet op achteruit zullen gaan qua hostingruimte deze zal hetzelfde blijven, echter het dataverkeer wordt veel groter waardoor u er alleen maar op vooruit gaat.

U kunt simpel aangeven dat u wilt overstappen door het onderstaande formulier in te vullen en als u niet naar DahHosting wilt dan bent u vrij om een andere hostingmaatschappij te kiezen en daar uw websites onder te brengen.

Weet iemand meer van dit acute stoppen van Triple-V met webhosting, dat zelf zegt niet falliet te zijn. Waarbij je je dan toch afvraagt waarom ze dan op stel en sprong ineens hun webhosting activiteiten staken en klanten daarmee, ondanks een partner waar klanten indien gewenst terecht kunnen, duperen.

Stijn, 4 juni 2006 9:28 am

Er hangt meer dan een luchtje aan deze zaak, geinteresseerden kunnen hierover lezen op webhostingtalk.nl waar de laatste dagen een thread van meer dan 200 posts over deze zaak is ontstaan. Blijf hoe dan ook zo ver mogelijk van deze beide partijen vandaan.

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.