Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ISPam.nl lanceert een eigen job board – meld uw vacatures nu al aan!

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 3 februari 2016 08:00 uur

Uit de grote hoeveelheid vacatures blijkt dat veel cloud-, datacenter- en hostingbedrijven hard op zoek zijn naar personeel. Aan de andere kant blijkt uit de populariteit van de maandelijkse vacaturerubriek op ISPam.nl dat er ook veel werknemers op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Daarom lanceren we volgende week het ISPam.nl job board.

Werkgevers die vacatures hebben op het gebied van cloud, datacenter en hosting kunnen hun vacatures nu alvast aanmelden. Op die manier profiteert u maximaal van de aandacht die de lancering van het ISPam.nl job board zal genereren. Daarnaast is het plaatsen van de eerste vacature op het job board in februari gratis én kost het gedurende heel februari onbeperkt plaatsen van vacatures maar eenmalig 50 euro.

Elke vacature op het job board krijgt een eigen pagina op ISPam.nl. Zie hier als voorbeeld een vacature voor juridische redacteur die we op dit moment zelf bij ISPam.nl hebben. Natuurlijk is er ook een overzicht van vacatures op het job board zelf. Daarnaast gaan we op elke pagina onder het (eerste) artikel een overzicht tonen van de actuele vacatures (op basis van rotatie worden alle vacatures daar 30 dagen lang getoond). Elke woensdag publiceren we een weekoverzicht van de nieuwe vacatures op het job board en de nieuwe vacatures worden op woensdag ook in de dagelijkse nieuwsbrief opgenomen.

Ook gaan we gewoon door met het maandelijkse overzicht van vacatures van cloud-, datacenter- en hostingbedrijven. Daarin zullen ook gewoon de vacatures komen te staan die niet op het job board zijn geplaatst. Vacatures op het job board komen wel bovenaan in het overzicht en de andere vacatures die op de websites van werkgevers zelf staan daaronder. Op die manier blijven we een compleet overzicht geven van alle beschikbare vacatures.

Wilt u als werkgever met uw vacatures maximaal profiteren van de aandacht die de lancering van het ISPam.nl job board oplevert? Plaats dan nu alvast uw vacatures op het job board. Op 10 februari staan uw vacatures dan al op het job board en worden dan meteen ook in het vacature weekoverzicht én in de nieuwsbrief geplaatst. Vragen? Die beantwoorden we graag. Neem dan even contact op via [email protected]. Dan krijg je zo snel mogelijk van mij of een collega antwoord.

Op de homepage komt het vacature weekoverzicht én het roterende overzicht met actuele vacatures er zo uit te zien.

ispam-job-board-voorbeeld

Wim ten brink, 3 februari 2016 3:54 pm

En hoe zit het met sollicitanten? Niet dat ik verwacht dat werkgevers om een C# Back-end developer zitten te springen maar die zijn best wel beschikbaar. (Zoals ikzelf!)
Het zou natuurlijk ook mooi zijn als sollicitanten ook hun CV (gratis) bij jullie kunnen achterlaten.

Arnout Veenman, 9 februari 2016 1:16 pm

Wim, dat is een heel goed idee! Het idee is om eerst te beginnen met een job board waarmee de vacatures van werkgevers in de cloud, datacenter en hostingbranche zo goed mogelijk te vinden zijn door kandidaten. De mogelijkheid om C.V.'s te kunnen achterlaten kan daar zeker een mooie toevoeging op zijn. Op dit moment ben ik de mogelijkheden aan het bekijken om een dergelijke functionaliteit ook aan ons job board toe te voegen.

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.