Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ISPam.nl lanceert Duitstalige editie

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 1 april 2016 08:05 uur

ISPam.nl gaat zich ook op de Duitstalige markt richten. De Nederlandse cloud-, datacenter- en hostingmarkt is één van de beste ter wereld. Hetzelfde kan gezegd worden over de markt van onze Duitse buren. Voor beide kanten van de grens liggen er kansen, om met elkaar zaken te doen maar ook om samen een alternatief te bieden voor aanbieders uit Angelsaksische landen. ISPam.nl wil een brug gaan slaan tussen beide markten.

Vandaag maken we trots bekend te beginnen met ISPam.nl Deutsch. Dit is een wekelijkse update met een overzicht van de ontwikkelingen in de Nederlandse markt in het Duits. In deze update richten we ons op executives en professionals bij Duitse cloud-, datacenter- en hostingbedrijven.

Naast ISPam.nl Deutsch gaan we ook aan de slag om de Duitse markt voor Nederlandse executives en professionals bij cloud, datacenter- en hostingbedrijven te duiden, onderzoeken welke kansen er zijn en uit te leggen wat er nodig is om zaken met en in Duitsland te doen. In de tweede helft van dit jaar verwachten we daar de eerste initiatieven in te ontplooien.

Het doel is om van het ISPam een platform te maken dat ondernemers in Nederland én Duitsland ondersteunt bij het zaken doen met en bij de buren. Daarom is het de bedoeling om uiteindelijk ook een compleet Duitstalige versie van ISPam.nl te ontwikkelen met een volledig Duitse redactie en een kantoor in het Duitse Keulen dat Nederlandse ondernemers kan ondersteunen bij hun activiteiten in Duitsland.

De eerste “Niederländischen Cloud, Datacenter und Hosting Update” is hier op ISPam.nl Deutsch te lezen.

Marin, 1 april 2016 9:19 pm

1-4 grap neem ik aan? :)

Marin, 1 april 2016 9:55 pm

Ik begrijp van niet.. Gefeliciteerd!!!

Simon Besteman, 1 april 2016 9:59 pm

Ik had ook even mijn twijfels gezien de datum. Maar op zich een logische en dappere stap vooruit. Heel veel succes gewenst!

Arnout Veenman, 4 april 2016 11:07 am

Bedankt heren! Dit is een eerste en nog kleine stap die we hebben gezet. Het is mijn bedoeling om hierna nog een hoop volgende stappen te zetten om zo Duitsland te veroveren!

Robert, 4 april 2016 11:36 am

Gefeliciteerd & Succes!

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.