Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ISPam.nl lanceert Duitstalige editie

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 1 april 2016 08:05 uur

ISPam.nl gaat zich ook op de Duitstalige markt richten. De Nederlandse cloud-, datacenter- en hostingmarkt is één van de beste ter wereld. Hetzelfde kan gezegd worden over de markt van onze Duitse buren. Voor beide kanten van de grens liggen er kansen, om met elkaar zaken te doen maar ook om samen een alternatief te bieden voor aanbieders uit Angelsaksische landen. ISPam.nl wil een brug gaan slaan tussen beide markten.

Vandaag maken we trots bekend te beginnen met ISPam.nl Deutsch. Dit is een wekelijkse update met een overzicht van de ontwikkelingen in de Nederlandse markt in het Duits. In deze update richten we ons op executives en professionals bij Duitse cloud-, datacenter- en hostingbedrijven.

Naast ISPam.nl Deutsch gaan we ook aan de slag om de Duitse markt voor Nederlandse executives en professionals bij cloud, datacenter- en hostingbedrijven te duiden, onderzoeken welke kansen er zijn en uit te leggen wat er nodig is om zaken met en in Duitsland te doen. In de tweede helft van dit jaar verwachten we daar de eerste initiatieven in te ontplooien.

Het doel is om van het ISPam een platform te maken dat ondernemers in Nederland én Duitsland ondersteunt bij het zaken doen met en bij de buren. Daarom is het de bedoeling om uiteindelijk ook een compleet Duitstalige versie van ISPam.nl te ontwikkelen met een volledig Duitse redactie en een kantoor in het Duitse Keulen dat Nederlandse ondernemers kan ondersteunen bij hun activiteiten in Duitsland.

De eerste “Niederländischen Cloud, Datacenter und Hosting Update” is hier op ISPam.nl Deutsch te lezen.

ISPam.nl Job board

Marin, 1 april 2016 9:19 pm

1-4 grap neem ik aan? :)

Marin, 1 april 2016 9:55 pm

Ik begrijp van niet.. Gefeliciteerd!!!

Simon Besteman, 1 april 2016 9:59 pm

Ik had ook even mijn twijfels gezien de datum. Maar op zich een logische en dappere stap vooruit. Heel veel succes gewenst!

Arnout Veenman, 4 april 2016 11:07 am

Bedankt heren! Dit is een eerste en nog kleine stap die we hebben gezet. Het is mijn bedoeling om hierna nog een hoop volgende stappen te zetten om zo Duitsland te veroveren!

Robert, 4 april 2016 11:36 am

Gefeliciteerd & Succes!

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...