Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Leden en deelnemers DHPA, ISPConnect en FCA zijn VIP tijdens Tech Together

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 14 juli 2016 08:00 uur

De jaarlijkse branche BBQ van ISPConnect, die dit jaar samen met de DHPA en FCA op 1 september onder de naam Tech Together wordt georganiseerd, belooft weer een spectaculaire dag te worden. Op het evenement zijn de deelnemers en leden van de brancheorganisaties automatisch allemaal VIP en hebben daarmee een streepje voor op andere bezoekers!

De feesten die ISPConnect al jarenlang organiseert, zijn elke keer weer geweldig. Wel was er één dingetje, namelijk dat iedereen die zich aanmeldt ook daadwerkelijk welkom is. Voor de leden die contributie betalen en daarmee het evenement mogelijk maken, was er geen extra voordeel ten opzichte van andere bezoekers.

Bij Tech Together is het dit jaar anders. Alle leden en deelnemers van de organiseerde brancheorganisaties zijn (automatisch) VIP op het evenement. Voor VIP’s zijn er verschillende extraatjes op het evenement, zo liet ISPConnect mij op Twitter weten. Daarbij gaat het onder meer om VIP parking, cocktails, een VIP goody bag, nog lekkerdere hapjes en nog veel meer.

Dat vind ik een heel goede ontwikkeling. Er zijn honderden hosters en daarvan is maar een relatief klein deel aangesloten bij één van de organiserende brancheorganisaties. Waarom zou je lid of deelnemer worden van een brancheorganisatie, als je ook zonder je aan te sluiten naar dit soort leuke feestjes kan? Dit is daar wat mij betreft een heel goed antwoord op die vraag. Met de nieuwe VIP-behandeling belooft Tech Together weer spectaculair te worden!

Simon Besteman, 14 juli 2016 9:42 am

Mag ik er van profiteren om all lezers nog even persoonlijk uit te nodigen: VIP of geen VIP, je bent altijd welkom op ons event. We zijn er voor jullie allemaal. Presentaties, fun-activiteiten en eten en drinken zijn gratis, de hele branche is onze gast op 1 september. We hopen jullie allemaal te mogen begroeten! Wel even aanmelden alstublieft: http://www.tech-together.nl/

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.