Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Hans Bennink benoemd tot directeur DHPA

  • Door
  • Veenman
  • geplaatst op
  • 23 januari 2009 08:01 uur

DHPA vreest voor imago hostingbrancheDe Dutch Hosting Provider Association (DHPA), de club van managed hostingproviders, heeft bekend gemaakt Hans Bennink tot directeur te benoemen per 1 februari 2009. Bennink is ruim 12 jaar werkzaam in de hostingindustrie. Hiernaast heeft Hans 5 jaar lang de Raad van Deelnemers SIDN voorgezeten. De laatste twee jaar werkte Bennink voor PINS. Zowel voorzitter als de kerstverse directeur van de DHPA komen bij PINS vandaan. PINS CEO Jan Willem des Tombe is voorzitter van de DHPA.

Hans Bennink, directeur van de DHPA:

Het aantal deelnemers en endorsers neemt nog altijd toe en het is mijn taak hun belang en dat van de industrie als geheel zo goed mogelijk te behartigen en naar buiten te benadrukken. We gaan met steeds meer stakeholders het gesprek aan, niet in de laatste plaats met de overheid. Deze partijen onderkennen inmiddels allen dat de hostingbedrijven een cruciale rol spelen in de IT markt en dat steeds meer kritieke diensten bij deze hostingbedrjven worden ondergebracht en beheerd. Toch is de hostingbranche in andere kringen nog relatief onbekend. Ik denk dat ook daar een belangrijke taak voor mij is weg gelegd. Tot slot, hosting is een internationale business en is het van belang dat wij de relaties met gelijksoortige instanties in het buitenland verder aanhalen.

Felicitaties aan Hans Bennink met zijn nieuwe baan en de DHPA met hun nieuwe directeur.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.