Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Nu ook een eigen beschrijving op ISPGids.com

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 9 mei 2007 09:38 uur

Zojuist heb ik een wijziging aangebracht in de ISPGids.com (en ISPGids.be) profielen. De column “webhosting mogelijkheden” is verwijderd, met wat schuiven van andere onderdelen van de vermeldingen heb ik de mogelijkheid gecreëerd voor ISP’s om een “eigen beschrijving” aan de vermelding toe te voegen, waarin de ISP zich verder kan profileren.

Omdat een plaatje meer zegt dan 1.000 woorden, hieronder een voorbeeld van de “oude” en “nieuwe” vermelding op ISPGids.com naast elkaar:

ISPGids.com oude en nieuwe vermelding

De wijziging is per direct van kracht. ISP’s kunnen hun “eigen beschrijving” via de ISPGids.com Login aan hun vermelding toevoegen.

Randy, 9 mei 2007 9:48 am

Skunkah,

Mail mij de keyprase voor account '128' nog eens. Kan hem niet meer aanpassen om een of andere vage reden.

Stewie, 9 mei 2007 1:11 pm

Goede wijziging, maakt de boel wat gedetailleerder!

CCC Hosting, 9 mei 2007 2:06 pm

In opera staat er een hele brede balk naast de eigen beschrijving.

Verder vindt ik het jammer dat er nu geen mooi overzicht meer is van de aanboden ondersteuning zoals mysql en dergelijke.

Persoonlijk vindt ik dit geen vooruitgang, waarom zouden bedrijven zich hier moet omschrijven? de producten, diensten en ervaringen zeggen toch genoeg?

een ander idee is om de vorige lijst met ondersteuningen terug te zetten en de eigen beschrijving op de plek te zetten waar nu de volgende tekst staat: Elk gebruik van de informatie op deze.....

CCC Hosting, 9 mei 2007 2:09 pm

Toevoeging:

Verder vindt ik dat je op deze manier de bezoekers beinvloed door te zeggen hoe geweldig of goed je bedrijf is.
Laat dit aan je klanten over, deze geven een EERLIJKE mening!

Arjan Bijnen, 9 mei 2007 6:10 pm

In principe sta ik normaal erg achter de vernieuwing en de acties van Arnout. Hierbij moet ik echter eerlijk toegeven dat ik niet echt voorstander van deze ontwikkeling ben omdat de klant niet meer eenvoudig kan zien wat een bedrijf nu wel of niet aanbied.

De bezoeken op de websites van de aangesloten bedrijven zal wellicht verhogen door deze aanpassing maar voor de klant zal helaas een grotere zoektocht ontstaan.

Jesper, 9 mei 2007 6:18 pm

Lijkt me een prima ontwikkeling. Je kunt zo, naast de lijst met producten en faciliteiten de extra meerwaarde van je bedrijf kenbaar maken.

Peter - XS-24, 9 mei 2007 7:15 pm

zie : Klik hier voor domeinnaam & webhosting opties

Alleen werkt deze optie niet (javascript error).

Peter - XS-24, 9 mei 2007 7:19 pm

Ik zie net dat het dus wel werkt, zolang er geen tekst staat staan daar de hosting mogelijkheden, is er wel een tekst dan druk je op die link en krijg je een popup (waarvan de opmaak nog bagger is) waar de hosting mogelijkheden in staan.

Goed bezig arnout :)

Arnout Veenman, 9 mei 2007 7:25 pm

Ik ben blij om te zien dat deze wijziging de tongen los maakt.

Een bedrijf is meer dan enkel een lijst met droge feiten. Dat blijkt ook wel uit de vele ervaringen die tot nu toe al zijn achtergelaten. Daarbij ook meteen de opmerking dat klanten zelf ook niet altijd even objectief zijn in hun visie op een bedrijf. Ik denk dat hiermee een gezonde balans ontstaat.

Verder heb ik zojuist de "webhosting mogelijkheden" weer geimplementeerd in de vermelding, wanneer er (nog) geen eigen beschrijving is opgegeven. Of dit zo blijft weet ik nog niet, maar voorlopig wel. Daarnaast is er zowiezo de popup onder het product overzicht die naast alle webhosting mogelijkheden ook de te registeren domeinnamen weergeeft.

Tom - eConcepts, 9 mei 2007 9:51 pm

het oude logo van de sidn staat er nog... goed bezig arnout!

Tom - eConcepts, 9 mei 2007 9:53 pm

Daarbij bedoel ik dus dat het een goede wijziging is :-)... jammer trouwens dat je deze comments niet kunt wijzigen.. misschien een volgende keer?

Arnout Veenman, 9 mei 2007 10:01 pm

Ik had er nog helemaal niet aan gedacht om het SIDN- / .nl-logo in ISGids.com te wijzigen. Is direct gewijzigd! Bedankt Tom :)

vincent, 10 mei 2007 4:47 pm

Ik vind het een goede aanpassing. Misschien is een linkje onder de beschrijving naar ondersteunde diensten iets (ook iets wat we zelf in onze beschrijving kunnen inbakken natuurlijk), of juist andersom, een linkje naar de eigen beschrijving onder de ondersteunde diensten. Either way, ik vind het wel prettig!

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.