Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

SIDN Relatiedag – 15 juni

 • Door
 • Arnout Veenman
 • geplaatst op
 • 16 mei 2007 17:31 uur

Op vrijdag 15 juni vanaf 12:00 uur organiseert SIDN een relatiedag in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit gaat de eerste relatiedag nieuwe stijl worden met meer inhoud dan enkel SIDN onderwerpen. Altijd al eens op de cover van een tijdschrift willen staan? Tijdens de relatiedag kunnen de aanwezige deelnemers hun foto op de cover van een bekend zakelijk internettijdschrift laten plaatsen. Door marktonderzoeksbureau Heliview zal een presentatie worden gegeven over de laatste ontwikkelingen in de ISP-sector.

Ook zal er EURid een presentatie verzorgen over de ontwikkelingen rondom het .eu-domeinnaam. Doordat EURid met een hele delegatie aanwezig zal zijn, kan een bezoek meteen gebruikt worden om alle vragen die je nog hebt over .eu en EURid aan de daarvoor verantwoordelijke personen te stellen.

Natuurlijk wil SIDN ook informeren en ook discussiƫren over zowel recente als komende ontwikkelingen. Daarbij staan ondermeer de volgende punten op de agenda: XML, het nieuwe verhuisproces, papierloos muteren, de WHOIS en het opvoeren van de zonefilefrequentie. Allemaal voor deelnemers zeer belangrijke onderwerpen!

Verder zal SIDN een lunch verzorgen en is na het programma ook de gelegenheid om lekker te borrelen. Naar mijn idee heeft SIDN op deze manier een mooi programma weten samen te stellen, dat zeer de moeite waard is om te bezoeken. Dus hierbij wil ik iedereen oproepen om zeker te komen. Zelf zal ik uiteraard ook aanwezig zijn en hoe meer deelnemers er komen, hoe meer er genetwerkt kan worden. Dus hoe dan ook, wees er bij op 15 juni!

Aanmelden voor de SIDN relatiedag kan op de besloten SIDN deelnemers website.

R.J. Bohnen, 16 mei 2007 7:19 pm

Ik ben zeker van plan te gaan. Even aankijken hoe ik tegen die tijd zit, maar ziet er interessant uit.

Arjan Bijnen, 17 mei 2007 1:42 am

Staat in de Agenda.... Ik kom 100% zeker :-)

Martijn Groenleer, 18 mei 2007 10:02 am

*maakt notitie in agenda*

Nijman, 18 mei 2007 10:53 am

In plaats van geld aan dit event te besteden kunnen ze dat beter in de ontwikkeling van het XML systeem steken. Daar wordt ik pas vrolijk van!
Je kunt ouwehoeren over XML-systemen wat je wilt, maar gewoon zorgen dat het er is lijkt me een stuk beter.

Martijn Groenleer, 18 mei 2007 12:51 pm

Je hebt niks aan een XML systeem als het afwijkt van "de standaard". En een van de dingen die men wil bereiken is dat juist het XML systeem werkbaar is voor de deelnemers en voor hun zelf.

Nijman, 18 mei 2007 1:51 pm

Dus ze gaan deze keer wel luisteren naar de deelnemers. Laat me niet lachen. Dit is net zoals verkiezingen in een dictatoriaal land. Ofwel schijnvertoning.

En dan die kansloze lui van EurID. Mogen we met taarten gaan gooien ofzo, want die lui hebben wel echt alles fout gedaan wat je maar kunt bedenken.

Ze mogen wel iedereen fouilleren, want ik denk dat er genoeg deelnemers zullen zijn die eigenlijk wel eens hun frustraties willen botvieren.

Bernard, 21 mei 2007 7:10 pm

@ Nijman.

Ik denk dat deelnemers volwassen kunnen zijn. En dus frustraties niet gaan botvieren op manieren die jij suggereert.

 • Pingback: SIDN Relatiedag vandaag live te volgen via webcast · ISPam.nl

 • Laatste reacties

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.