Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Vervolg op IPv6 seminar: NedZone gaat ook om

 • Door
 • Randy ten Have
 • geplaatst op
 • 17 februari 2009 08:03 uur

NedZoneHet IPv6 seminar van BIT heeft zijn vruchten afgeworpen. Internetprovider NedZone Internet uit Steenbergen heeft direct na het seminar een IPv6 range aangevraagd bij de RIPE. Naar aanleiding van het door BIT georganiseerde seminar zijn bedrijven zich bewuster van de noodzaak om over te gaan op het nieuwe protocol en weten ze beter welke stappen ze moeten ondernemen. Met het aanvragen van een IPv6 range heeft NedZone de eerste stap gezet om IPv6 ook te gaan implementeren in haar netwerk.

Arco van Bezooijen van NedZone Internet: “Na het bezoek aan het seminar bij BIT is ons duidelijk geworden dat we echt actie moeten ondernemen. Het wordt tijd dat iedereen zich voor 100 procent gaat inzetten om IPv6 te implementeren. Na het seminar met veel praktische tips is voor ons de drempel om daadwerkelijk te starten met IPv6 verlaagd. We hebben direct IPv6 space aangevraagd bij RIPE NCC om zo snel mogelijk te kunnen starten.”

“Het voelt goed dat na de afgelasting van de IPv6-awards het door ons opgezette seminar meteen zijn vruchten afwerpt. Het gevarieerde programma met inspirerende sprekers zorgt voor overweldigende belangstelling. We organiseren daarom dit jaar nog een tweede seminar”, aldus Alex Bik, technisch directeur BIT. Het eerste seminar was met ruim 100 belangstellenden – en 135 kijkers opde stream – vol. Inschrijven voor het tweede seminar kan inmiddels opde website van ipv6so.

Marco, 17 februari 2009 7:36 pm

Mooi, mooi! Dat er nog maar velen mogen volgen!

 • Pingback: Hoe win je een IPv6 Award at BIT blogt

 • Laatste reacties

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.