Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ProServe behaald ISO 9001:2008 certificaat

  • Door
  • Randy ten Have
  • geplaatst op
  • 13 maart 2009 08:03 uur

Logo ProServeISP en ASP Proserve uit Papendrecht heeft deze week het ISO 9001:2008 certificaat in ontvangst mogen nemen. De ISO 9001:2008-norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van ProServe en de manier waarop zij met haar kwaliteitsbeleid om gaat.

In de ISO 9001:2008-norm wordt er vooral aandacht gelegd op de eisen aan de kwaliteitsmanagementsystemen, de verantwoordelijkheid van het management en het beheren, meten, analyseren en vooral verbeteren van de processen. Saskia de Rijk, kwaliteitsmanager van ProServe: ,,ISO 9001:2008 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Door het nog verder verbeteren van onze processen en ons kwaliteitsmanagementsysteem kunnen onze klanten dit nog meer ervaren.”

Met het verkrijgen van dit certificaat toont ProServe aan dat de bedrijfsprocessen voldoen aan de hoge eisen en regelgeving omtrent de dienstverlening en dat de kwaliteit is gewaarborgd. Gerben van der Veen, Managing Director van ProServe, zegt hierover het volgende: ,,Wij zijn ontzettend trots dat wij het certificeringstraject voor ISO 9001:2008 succesvol hebben afgerond. De certificering is een kroon op het werk dat alle medewerkers van ProServe dagelijks verrichten en het keurmerk bevestigt dat wij er alles aan doen om onze klanten de kwaliteit te leveren die zij verdienen.”

williames, 19 maart 2009 6:46 am

eu quero ativa o meu telefone fixo no meu enum como eu faço

Erik H., 19 maart 2009 7:53 am

@williames: gewoon, omdat het kan ;-)

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.