Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Webhostingday 2009 van start in Köln

  • Door
  • Randy ten Have
  • geplaatst op
  • 18 maart 2009 08:03 uur

logo_whdGoedenmorgen schrijf ik vanaf Webhostingday 2009, dat vandaag van start gaat in Phantasialand in Brühl net onder het Duitse Keulen. Webhostingday is het grootste ISP evenement van Europa en wordt dit jaar voor de 7e keer gehouden. Liefst 2.500 mensen hebben zich dit jaar aangemeld, een nieuw record.

Voor mij begon Webhostingday gisteren al, toen ik om 13.37 uur (Wat een timing!) met de ICE vanaf Arnhem vertrok richting Keulen. Aangekomen heb ik een taxi genomen naar het hotel en ben rustig een hapje gaan eten, om ’s avonds al richting Phantasialand te gaan. Met veel Nederlanders hebben we ’s avonds een meeting gehad aan de bar van het Ling Boa hotel op het park. Een gezellig samenzijn, mede omdat ik na al die jaren nog steeds niet alle gezichten bij de namen ken. Voor mij is Webhostingday dan ook vooral een sociaal evenement.

Vandaag en morgen is er een druk programma.  Om 9 uur vindt de opening van WHD’09 plaats, gevolgt door enkele sprekers. Zelf heb ik vooral zin in het parallelprogramma dat vanmiddag plaatsvind. NFSI Telecom zal een lezing houden over IPv6 voor hosters die me erg interessant lijkt. Maar ook partijen als Microsoft, Parallels en Verisign hebben interessante lezingen aangekondigd.

Voor de avond staat er weer een sociaal evenement in de planning. Vanaf 18.30 uur is er een Funfair die ik zal bezoeken waarna ik nog mensen hoop te ontmoeten op de VIP-party.  Na het weekend volgt een verslag op ISPam.nl.

ICE vertrekt om 13:37

Paul Hermans, 21 maart 2009 1:49 pm

En het waren weer boeiende en inspirerende dagen. Ben benieuwd naar het verslag van Randy. Ik kan voorlopig even geen "cloud computing" meer horen iig :)

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.