Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Interoute trotseert economische crisis met groei van 32 procent

  • Door
  • Veenman
  • geplaatst op
  • 19 maart 2009 08:01 uur

Interoute: De 5 belangrijkste redenen om naar een datacentrum te outsourcenDoor de economische crisis hebben veel bedrijven het zwaar te verduren. Interoute blijkt een positieve uitzondering en laat over 2008 een omzetgroei van maar liefst 32 procent zien, terwijl de kosten met maar 9 procent stegen. De grote vraag naar glasvezel heeft een sterke impuls gegeven aan de omzetgroei van Interoute.

Interoute CEO Gareth Williams:

Terwijl andere telecomoperators last hebben van de financiële druk door het upgraden van hun oude netwerken, hebben wij ons geconcentreerd op het verder uitrollen en versterken van ons netwerk. Dit geeft ons, mede door ons businessmodel en onze slanke managementstructuur, de mogelijkheid klanten de meest kostenefficiënte next-generation producten en diensten te leveren. Wij hebben onze plek in deze markt veroverd en voor onze verdere groei zullen wij een optimale service aan klanten blijven bieden, ondersteund door onze serviceportaal en de mogelijkheid om snel en efficiënt te leveren.

Een belangrijk deel van de groei van Interoute komt uit Oost- en Zuid-Europa, waar tussen september 2007 en september 2008 het percentge breedband aansluitingen met 39,5 procent is gegroeid. Interoute claimt de grootste Europese reserve aan glasvezel en ducts te hebben, waardoor het bedrijf in staat is de vraag vanuit opkomende markten te benutten.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.